Parkelerinin altından servet çıktı. Saya saya bitiremediler

Parkelerinin altından servet çıktı. Saya saya bitiremediler
ABD'de evlerini satmaya karar veren aile, büyükbabalarının sakladığı ama yerini söylemediği paraları bulmak için harekete geçti. Evin altını üstüne getiren aile bireyleri parayı bulamadı. Bunun üzerine internetten kendini "Hazine avcısı" olarak tanıtan kişiyle temasa geçti. Hazine avcısı 1 saatlik uğraş sonucu parkelerin altına gizlenmiş bir kutu içindeki paraları eliyle koymuş gibi buldu. Aile üyeleri paraları sayarken yorulduklarını açıkladı.

Parkelerinin altından servet çıktı. Saya saya bitiremediler

Haberlercom''un haberine göre, ABD''nin Massachusetts eyaletinde yaşayan Keith Willie, büyükbabasının sağken yerini kimseye söylemediği hazineyi bulmak için kolları sıvadı. Aile bireyleri ortak bir karar alarak kendini ''hazine avcısı'' olarak tanımlayan bir kişiden yardım talep etti. Taraflar anlaşınca hazine avcısı evin döşemelerinin altında bir kutu içindeki 46 bin dolar (385 bin TL) nakit para yaklaşık bir saatlik çaba sonunda buldu.

AİLE ÜYELERİ BULAMAYINCA ONU ARADI

Aile üyeleri bu zamana kadar bakılabilecek her yere baktıklarını ancak söz konusu paraları bulamayınca hazine avcısından yardım aldıklarını açıkladı.
Adı verilmeyen ''hazine avcısı'' şunları söyledi: ''''Aile bana birkaç ipucu verdi ancak çoğu işime yaramadı. Sürekli olarak sahip olduğum bilgilerin ötesine bakıyorum daha küçük detayları düşünüyorum ve bu şekilde bir plan çiziyorum.''''

''''SAYARKEN YORULDUK"

Ev sahibi, parkelerin altında kutular içinde tomar tomar saklanan dolarların bazılarının 1930''lara dayanan eski tarihli banknotlar olduğunu söyledi. "Hepimiz şoka girdik" diyen ev sahibi, "Bunu biliyorduk ama miktarı hiçbir zaman bilmiyorduk. Bir sır gibiydi. Açıkçası sayarken, paraları çıkarırken yorulduk. Evimi satacağım için bu kayıp dolarların nerede olduğunu bilmek önemliydi.'''' Ailenin parayla ne yapacağına henüz karar vermediği belirtildi.