ABD'nin sözde soykırım kararına karşı Kızılderililer kitabı

ABD'nin sözde soykırım kararına karşı Kızılderililer kitabı
AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan Kızılderililerle ilgili kitap çıkardı. Özalan, youtube kanalından tanıtımını yaptığı kitabını neden çıkardığını da açıkladı.

AKP Milletvekili Alpay Özalan'dan

AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan, “Amerika Kıtasının Gerçek Sahipleri Kızılderililer” adıyla kitap çıkardı.

Özalan Nobel Akademik yayınlarından çıkan kitabını, youtube kanalından tanıttı ve bu kitabının ABD Başkanı Biden’ın sözde “Ermeni Soykırımı” kararına karşılık olarak hazırladığını kaydetti.

Özalan amacının ''İnsanlara kendi tarihini unutturmaya çalışan sözde medeni Batı''nın istilacı ve katliamcı geçmişini hatırlatmak'' olduğunu söyledi.

Özalan tanıtım videosunda kitabın hazırlığının yaklaşık 1 yıldır yaptığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

“Aslında isteğim her sene ısıtılıp ısıtılıp önümüze getirilen Ermeni Soykırımı iftirasına karşılık olarak 24 Nisan’a yetiştirebilmekti.Fakat işlerimin yoğunluğu dolayısıyla bunu gerçekleştiremedim. Amacım kitabım aracılığıyla bize kendi tarihini unutturmaya çalışan sözde medeni batının ulaşabildiğim tüm insanlara onların istilacı ve katliamcı geçmişini hatırlatmak diğer bir arzumsa kitabımdaki bilgilerin sosyal mecralarda bloklarda yayılması ve mümkün olduğunca fazla sayıda insan tarafından okunması…”