Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor All Star'da elenen isim belli oldu

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor All Star'da elenen isim belli oldu
Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan ve sürgün adasına giden Yasin Obuz, Nagihan Karadere, Yunus Emre Özden ve Gökhan Keser için sms oylaması yapıldı. Halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi.

Survivor All Star 2022 bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor''da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor''da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.

Bu haftanın ilk 2 dokunulmazlığını Ünlüler kazanmıştı. İlk 2 eleme adayı Yunus Emre ve Yasin olmuştu.

Ardından 3. dokunulmazlığı Gönüllüler kazandı ve Ünlüler takımında Nagihan Sürgün adasına gitti. Gönüllüler takımında ise Yağmur 4. eleme adayı olarak Gökhan''ın ismini söyledi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor''da bu akşam iletişim oyunu oynandı. Survivor 2022''de ünlüler ve gönüllüler takımı bir kez daha karşı karşıya geldi.

Nefes kesen mücadele sonrasında iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu.


 

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler takımı bir kez daha parkurda karşı karşıya geldi. İletişim ödülünü kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Ödülü kaybeden ünlüler takımı büyük bir üzüntü yaşadı.


İletişim ödülünü kazanan gönüllüler, sevdiklerinden gelen mesajları okudu. Yarışmacılar mesajları okurken zaman zaman duygusal anlar yaşadı.


Bu haftanın performans birincisi Sema oldu. Birinci olan Sema hediye çeki kazandı.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada birleşme partisi ile ilgili tarih verdi. Acun Ilıcalı hızlı eleme sistemine geçildiğini ve birleşme partisinin Mart ayının sonunda yapılacağını duyurdu.

SURVİVOR HIZLI ELEME SİSTEMİ NEDİR?

Survivor''da birleşme partisine 22 yarışmacı katılacak. Bu haftadan sonra hızlı eleme sistemi ile birlikte haftada 2 yarışmacı adaya veda edecek.

SURVİVOR BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER?
- Yunus Emre - Yasin - Nagihan – Gökhan


Ada Konseyi yapıldı. Acun Ilıcalı, SMS sıralamasına göre adaya veda ismi açıkladı.


SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim Yunus Emre oldu.

YUNUS EMRE''NİN VEDASI YASİN''İ AĞLATTI

Yunus Emre''nin elenmesiyle birlikte ise kendisi de eleme adayı olan Yasin gözyaşlarına boğuldu.
Adadaki en yakın arkadaşına veda etmekte zorlanan Yasin, Yunus Emre''ye uzun süre sarılarak ağladı.


YUNUS EMRE: SIRTLANLAR SÜRÜLERLE AVLANIRLAR

Survivor''a veda eden Yunus Emre "Sırtlanlar sürülerle avlanırlar. Ama aslanların kaplanların ailesinden başka ihtiyaç duyacağı kimse yoktu. Bu yüzden başım dik gidiyorum" dedi.

ACUN ILICALI: YARAMAZLIĞINI BİRAZ AZALTIRSAN

Ilıcalı ise "Sevdiğim bir yarışmacıydın. Bana göre erken elendin. Yaramaz ama sempatik birisin. O yaramazlığını biraz azaltırsan sosyal hayatta daha çok sevilen biri olursun. Zaman zaman sana kızsam da aramız iyidir seninle. Survivor çerçevesinde ise yaramazlıklar yaptığın oldu" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler