Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'ndan eleştirilere sert yanıt. Cadılar Bayramı paylaşımıyla tepki çekmişti

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'ndan eleştirilere sert yanıt. Cadılar Bayramı paylaşımıyla tepki çekmişti
Yurt dışında tatiline devam eden Şeyma Subaşı, önceki gece Miami'de Cadılar Bayramı partisindeydi. İzmir'de yaşanan deprem sonrası Şeyma Subaşı'nın Cadılar Bayramı paylaşımları şoke etti.

Medyaradar'ın haberine göre, Subaşı'nın paylaşım üstüne paylaşım yapması sosyal medyada gündem oldu ve eleştirildi. Can kaybının arttığı ve enkaz çalışmalarının sürdüğü İzmir'de hala enkaz çalışmaları sürerken, Subaşı gelen tepkiler üzerine gece yarısı bir açıklama yaptı.

"ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM"

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı yaptığı açıklamada şunları yazdı:

"En azından böyle zamanlarda enerjimizi daha faydalı şeylere çevirebilecekken birbirimizi yargılamak için çabalamasak keşke. Herkesin hayatını ve en önemlisi duygularını nasıl ve ne şekilde yaşadığının tartışılmaması gerektiğine inanıyorum.

Kişisel hesabımda yaptığım paylaşımlardan hareketle duygularımın ölçülmeye kalkılması kadar üzücü bir şey varsa o da insanların acısından şahsıma atıfta bulunarak nemalanmaya çalışılması. Ben depremde yara alan insanların acısına biraz olsun ortak ihtiyaçlarına ise destek olmak için elimden geleni yapmaya devam ediyorum. Fakat bunu her fırsatta bağırarak değil olması gerektiği gibi sessizce yapıyorum."

seyma-001.jpg