Acun Ilıcalı'nın satın alacağı takım ortaya çıktı

Acun Ilıcalı'nın satın alacağı takım ortaya çıktı
Geçen sezonun başında Hollanda ekibi Forttuna Sittard'a ortak olan ancak kısa bir süre önce ortaklığını sona erdiren Acun Ilıcalı'nın satın almayı hedeflediği yeni takım belli oldu. Ilıcalı'nın İngiltere 1. Lig'i şampiyon bitirerek Championship'e yükselen Hull City'i satın almaya çok yakın olduğu belirtildi. Ada ekibinde CEO görevini yürüten Ehab Allam'ın oğlunun Instagram'dan Ilıcalı'yı takip etmesi de konuyu alevlendirdi.

Sosyal medyada takipleşmesi ortalığı alevlendirdi

Hürriyet Spor Arena''nın haberine göre, Fortuna Sittard ile yollarını ayıran Acun Ilıcalı, yeni hedefinin İngiltere liginden bir takım almak olduğunu söylemişti. Ilıcalı''nın Hull City ile görüştüğü ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADA TAKİPLEŞTİLER

Hull City''i satın almak isteyen Ilıcalı''nın görüşmeleri olumlu devam ettirdiği ifade edildi. 2010''dan beri Mısır asıllı İngiliz Allam ailesinin yönettiği Hull City''de CEO görevini Ehab Allam yapıyor. Ehab Allam''ın oğlunun Instagram''dan Acun Ilıcalı''yı takip etmesi de konuyu alevlendirdi.

FORTUNA SITTARD''A VEDA ETMİŞTİ

Acun Ilıcalı, geçen sezonun başında Hollanda ekibi Forttuna Sittard''a ortak olmuş, kısa bir süre önce de bu ortaklığın sona erdiğini şu açıklamayla duyurmuştu:

"Futbol yatırımlarımıza İngiltere liginden bir kulüp alarak devam etmek istiyoruz. Güzel başarılar yaşadığımız Fortuna Sittard''a veda ediyoruz. Alt sıralarda dahil olduğumuz bu güzel kulübü iyi yerlere getirdiğimizi düşünüyorum. Kulüpteki güzel insanlara başarılar diliyorum."

HULL CİTY HAKKINDA BİLGİLER

Hull City, Doğu Yorkshire''da 1904 yılında kurulan bir İngiliz futbol kulübüdür. Geçen sezonu 1. Lig''de şampiyon olarak tamamlayan Hull City, adını Championship''e yazdırdı. Kulüp tarihinde kaydedilen en büyük başarı 2014 yılında ulaştıkları FA Cup finalidir.

Kulüp iç saha maçlarını 25.450 seyirci kapasiteli KCOM Stadyumu''nda oynamaktadır. Maskotlarının bir kaplan olmasından ötürü takımın renkleri kehribar ve siyahtır.

İlgili Haberler