PKK, Dolmabahce Sarayı’ndadır!

PKK, Dolmabahce Sarayı’ndadır!
PKK, Dolmabahce Sarayı’ndadır!

MHP lideri Devlet Bahçeli, akil adamların hazırladıkları raporlara ve çözüm sürecine çok sert tepki gösterdi:

MHP lideri Devlet Bahçeli, akil adamların hazırladıkları raporlara ve çözüm sürecine çok sert tepki gösterdi:
İmralı canisinin dışarıya çıkmasına gerek kalmadı. Çünkü hedefleri 63 bedene bölüştürüldü, 63 ayrı zihne yerleştirildi. PKK’nın da Kandil’den inmesine gerek yok. Zira PKK; Dolmabahçe Sarayı’nda, Başbakanlık’ta!


Türk milletine provokasyon
AKP’nin ikna ekibi akil adamların final raporu, MHP lideri Bahçeli’yi fena kızdırdı. İsyan çağrılarının Lice bahanesiyle uluorta sahnelendiğini belirten Bahçeli,  “Süreç ihanetinin provokasyona uğradığını söyleyenler bilmelidir ki, süreç ve çözüm bizatihi Türk milletine yönelik provokasyondur, rezalet bir projedir”  dedi.


MGK’ya da sert eleştiriler...
Bahçelİ, MGK’nın son bildirisinde ’terör’ kelimesinin kullanılmamasına da tepki gösterdi: Başta Taksim olmak üzere yaşanan olaylar görmezden gelindi. Sanki herkes elinde çiçeklerle dolaşıyor! Türkiye’nin bir oldubittiye getirilerek bölünmesi için el ovuşturanlara çanak tutan, ortam sağlayan Başbakan ve hükümetidir!


Bölücü teröre ödül gibi!
TSK İç Hizmetler Kanunu’ndaki değişiklikleri bölücü teröre ödül olarak niteleyen Bahçeli, “Askerlik tarifini içeren maddenin değiştirilmesi gaflettir” ifadesini kullandı. Türkmenlerin yaşadığı kaosa sessiz kalınmasına da ateş püsküren Bahçeli, UEFA’nın Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye yaptığı haksızlığa da sert çıktı.

 


Bahçeli: Hükümeti
bize devretsinler!
MPHP’nin “Gezi Parkı” eylemlerine destek vermemesi karşılığında Erdoğan’ın polis istihbaratta ülkücü kadrolaşma yaptığı iddiasına Devlet Bahçeli’den sert tepki geldi.


Haber: Fatih Erboz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gezi Parkı eylemlerine destek olmama karşılığında Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı’nda ülkücü kadrolaşma yaptığı iddiasına sert tepki gösterdi. Bahçeli, “Çok merak ediyorlarsa hükümeti bize devretsinler” dedi. Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısının ardından soruları yanıtladı. Bir soru üzerine Bahçeli, BDP’nin eylem kararı almasının sorumluluğunun Başbakan Erdoğan’da olduğunu söyledi “Başından beri BDP ve PKK’nın istediği budur. Oslo’da hükümet yol açmıştır. Yolda aksama, gecikme olmuştur. Erdoğan gezeceği yerde bu soruya cevap versin” diye konuştu.


PKK Dolmabahçe’de
Bahçeli basın toplantısında yaptığı konuşmada Akil Adamlara çok sert yüklendi. 63  kişinin hazırladıkları raporların kendilerini yanıltmadığını ifade eden Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugünkü aşamada İmralı canisinin dışarıya çıkmasına bile gerek kalmamıştır. Çünkü caninin fikirleri, hedefleri 63 bedene bölüştürülmüş, 63 ayrı zihne yerleştirilmiştir. PKK’nın da Kandil’den inmesine gerek yoktur. Zira PKK, Dolmabahçe Sarayı’ndadır, Başbakanlık’tadır, TBMM koridorlarındadır, üniversitelerdedir, sokaklardadır, meydanlardadır, şehirlerdedir, belediyelerdedir. Ayaklanma ve başkaldırı çağrıları Lice bahanesiyle ulu orta sahnelenmiştir. ”

MGK’yı da eleştirdi
Bahçeli, MGK’nın son bildirisinde yaşanan olaylar karşısında terör kelimesinin kullanılmamasına da tepki gösterdi. MGK’nın başta Taksim olmak üzere Doğu ve Güney Doğu’da yaşanan olayları görmezden geldiğini öne süren Bahçeli, şunları söyledi:  “MGK’ya göre Taksim’de, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde sanki herkes elinde çiçeklerle dolaşmaktadır. Erdoğan; PKK’nın dirilmesinden ve Türk milletine meydan okumasından birinci derecede sorumludur. Karakol yapımına karşı çıkanlar aslında Türk devletine ve Türk milletine kin ve nefret duyan bir avuç eşkıyadan başkası değildir. Ve bunlar ülke gündemini karartmak, kana bulamak üzere Lice’yi basamak yapmışlardır.”

Bölücü teröre ödül
Devlet Bahçeli, TSK İç Hizmetler Kanunu’nda yapılması gündemde olan değişikliğin bölücü teröre ödül olduğunu söyledi. Hükümetin terör örgütünü memnun etmek için her yolu denediğini kaydeden Bahçeli,  PKK’nın taviz üstüne taviz kopardığını vurguladı. Türkiye’de iç tehdidin sona erdiğini düşünenlerin “akıl” tutulması yaşadıklarını söyleyen Bahçeli,  hükümetin gözünde paralı asker ile Mehmetçik arasında bir fark bulunmadığının görüldüğünü ifade etti. 



Erdoğan iki büyük
kulübe sahip çıksın
Devlet Bahçeli, UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş’a verdiği cezalarla ilgili, “Bazı kulüp yöneticileri ve oyuncularla ilgili şüphelerden hareket edilerek Türk futbolunun yüz akı iki kulübümüzün onur ve saygınlığıyla oynamak, prestijlerine zarar vermek bize göre art niyetliliktir” dedi. UEFA Denetleme ve Disiplin Kurulu’nun Beşiktaş’a 1 yıl, Fenerbahçe’ye de 2+1 yıl Avrupa Kupaları’ndan men cezasını vermesini değerlendiren Bahçeli, şunları söyledi: “110 yıllık bir maziden süzülüp gelen Beşiktaş ile 106 yıllık bir geçmişe sahip Fenerbahçe UEFA tarafından haksız ve peşin hükümlerle suçlanmış ve cezalandırılmıştır. Başbakan Erdoğan bu iki büyük kulübümüze sahip çıkmalıdır.”