Fatih Terim'le ilgili flaş açıklama

Fatih Terim'le ilgili flaş açıklama
Galatasaray başkan adayı Adnan Öztürk, "Sürprizle gelmiyoruz, planlı geliyoruz" dedi

Galatasaray''da başkanlığa aday olan Adnan Öztürk, GSYİAD''ın düzenlediği iftar yemeğinden sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Öztürk, "İnşallah takımımız sezonun son bölümünü keyifli bitirir. 30 Nisan''dan sonra kolları sıvar, yeni yapılanma, TFF seçimi, yayın ihalesi, Galatasaray Adası ve Kemerburgaz derken çok işimiz var. Galatasaray''ın markası ve kaynakları bunun altından kalkacak nitelikte” dedi.

Öztürk, şöyle devam etti:

"Bir an önce Kemerburgaz''ı bitirip iki tanesi ışıklandırmalı toplam 6 sahada antrenman yapıyor olmamız lazım. Florya''nın koşulları buna çok müsait değil. Önümüzdeki sene Avrupa Kupaları''na gitmeyeceğimiz için saha koşulları açısından Kemerburgaz öncelik. Galatasaray''ın birliği Burak Elmas tarafından sağlanıyor. Hiçbir sürprizle karşılaşmayacağız. Burak Elmas''tan duymak içimizi rahatlatıyor. Seçim biter bitmez bir tüzük kongresi yapmamız lazım. 25 saatlik bir seçimimiz oldu. Ret olan bir bütçemiz var. Acilen bütçe olması lazım yoksa hiçbir bütçe yürümez. Dernek tarafı ret olan. Kürek yelken voleybolu var. Voleybolda yaşadığımız sıkıntıları konuştuk. Biz bunların tamamında iki başkan adayı ve mevcut başkan hareket ediyoruz ve seçim süreci bittiğinde de beraber hareket edeceğiz.” 

Öztürk, göreve gelmesi halinde Fatih Terim''i göreve getirip getirmeyeceği ile ilgili bir soru üzerine, "Fatih hocamızı çok seviyoruz ama artık ama onu rahat bırakmamız gerekiyor. Bizim yeni Fatih Terimleri bulmamız gerekiyor. Bu tartışmadan Fatih hoca da sıkılmıştır” cevabını verdi.

Öztürk, "Elimizdeki hocanın performansı kötü ama devam eden kontratı var. Hepimiz için geçerli, başkanlar, yöneticiler ve sporcular için geçerli. Asıl olan Galatasaray''ın ileri gitmesi. Bizim dönemimizde hoca değişikliği olacaksa, görüşümüz Türk hocayla devam etmesi yönünde. Nuri hoca çok başarılı bir kariyer içinde. Hiçbir hocayla görüşmemiz yok. Sezon sonu hocamızla yolları ayırırsak görüşeceğimiz birkaç hocadan bir tanesi Nuri Şahin olacaktır. Başkanı da açıkladı, Nuri Şahin''den memnunlar. Kimsenin mutluluğu üstünde gölge olmayız. Biz Galatasaray''ı ileri götürecek hocalarla beraber oluruz. Pek çok alternatif var, kimler olduğunu tahmin ediyorsunuz. Nuri hoca pırlantadır. İnşallah Antalya''yı iyi yerlere taşıyıp 4-5 sene sonra milli takımın hocası olacak. Okan Buruk dahil pek çok hoca adayımız var. Biz böyle bir sürprizle gelmiyoruz, planlı geliyoruz” ifadelerini kullandı.