Ağlama Anne son bölüm ve 11. bölüm fragmanı

Ağlama Anne son bölüm ve 11. bölüm fragmanı
Ağlama Anne 10. son bölümüyle ekranlara gelecek. Son bölümde; Özlem intihar mı edecek? İzleyenleri meraklandırdı. Peki, Ağlama Anne 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?...

ATV ekranlarında yayınlanan Ağlama Anne 10. son bölümü bu akşam izleyenleri ile buluşacak. Hemen ardından ise Ağlama Anne 11. bölüm fragmanı yayınlanacak mı? diye merak ediliyor. Son bölümde; Özlem, anne olmayı beceremedim, eş olmayı beceremedim diyerek gözyaşlarıyla canına kıymayı düşünüyor. Öte yandan Alev, Adnan ile Damla'dan hesap sormaya gider. Adnan'ın sert çıkışıyla birlikte ben Damla'ya aşığım demesi hem Damla'yı hem de Alev'i şoke eder.  Bakalım bu akşam yeni bölümde neler olacak? 

AĞLAMA ANNE 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünün ardından 11. bölüm fragmanı yayınlanması bekleniyor. Kanal tarafından yeni fragman gelir gelmez haber sitemizde olacak.

AĞLAMA ANNE SON BÖLÜM NE OLDU

Zeynep, geçmişin hesabını babasına sorar ancak Adnan cevaplamaktan kaçınır. Mert, Zeynep'in babasının eniştesi olduğunu anlayınca şoke olur. Alev'in öfkesinden nasibini alan Damla, babasının saldırıları sonucunda herkesi şaşırtacak bir karar verir ve evi terk eder. Adnan, Damla'yı bir başına bırakmaz. Bunu öğrenen Alev, ikilinin peşine düşer ve Adnan'la Damla'dan hesap sorar. Alev'i durduramayacağını anlayan Adnan ve Damla, her şeyi göze alır, Zeynep'ten saklanan sırrı açıklamak için Alev'in kapısına dayanırlar.