Ağrı Doğuş Turizm kimin? Lider Ağrı Doğuş Turizm sahibi kimdir?

Ağrı Doğuş Turizm kimin? Lider Ağrı Doğuş Turizm sahibi kimdir?
Balıkesir’de yaşanan kazanın ardından Uşak’ta da yaşanan yolcu otobüsü kazasında ilk belirlemelere göre 30 kişinin yaralandığı belirtildi. Kaza yapan yolcu otobüsü firmasının ise Lider Ağrı Doğuş Turizm olduğu kaydedildi. Peki, Lider Ağrı Doğuş Turizm firması kimin?

Balıkesir ve İzmir''de yaşanan kazaların ardından bu sabah bir endişelendiren haber de Uşak ilimizden geldi. Ağrı''dan İzmir yönüne giden Lider Ağrı Doğuş Turizm’e ait yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk gelen haberler doğrultusunda 30 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Uşak- Ankara karayolu üzerinde havalimanı yakınlarında Göğem Köyü kavşağında yoldan çıkarak şarampole devrilen otobüsün Lider Ağrı Doğuş Turizm’e ait olduğu kaydedildi.

Lider Ağrı Doğuş Turizm Sahibi Kimdir?

Lider Ağrı Doğuş Turizm, 2013 yılında Ağrı''nın Doğubayazıt ilçesinde İbrahim Sarıhan tarafından kurulmuştur. Kurulduğu tarihten itibaren gelişimini sürdüren ve müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlayan firma; İstanbul, Bolu, Amasya, Erzincan, İzmit, Sakarya gibi illere ve ilçelerine seferler düzenlemektedir.