Ahmet Ağaoğlu, başkanlığı bırakacağı tarihi açıkladı

Ahmet Ağaoğlu, başkanlığı bırakacağı tarihi açıkladı
Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, birliğin toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği toplantısından sonra açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, önce TFF Başkan Adayı olan Mehmet Büyükekşi''nin Kulüpler Birliği''nde yaptığı sunumla ilgili konuştu ve şu ifadeleri kullandı:

“Mehmet Büyükekşi iki yıl süreyle Gaziantep FK başkanlığı yaptı ve bizlerle birlikte Kulüpler Birliği’nde oldu. Sıkıntıları bizimle birlikte yaşadı. Değerli bir kulüp başkanıydı. Ülke futbolu hakkında tecrübesi olan bir isim. Planlarını aktardı. Sunumu oldukça ilgiyle karşılandı.” 

Ağaoğlu, TFF seçimleriyle ilgili de şöyle konuştu:

“Kulüp başkanlarının bir ricası, temennisi var. 16 Haziran’daki seçim olağanüstü genel kurul, sadece TFF başkanı ve yönetim kurulu seçime gidiyor. Diğer kurullar yasa gereği 4 yıl seçildiği için göreve devam ediyor. Ama burada etik olarak başkan ve yönetim kurulu değişeceğine göre, etik olarak da diğer kurulların da başkanlık seçimi sonrası istifalarını vermeleri gerekiyor. Kulüp başkanları, bu düşüncelerini çok açıkça ifade ettiler.” 

Ağaoğlu, Kulüpler Birliği’ndeki başkanlık görevini bırakacağını açıklayarak, “21 Haziran’dan itibaren Kulüpler Birliği’ndeki görevimi yeni başkana devredeceğim” dedi.

İlgili Haberler