Çalışanların gözü Ahmet Nur Çebi'nin odasında. Zam mı yapacak ikramiye mi verecek

Çalışanların gözü Ahmet Nur Çebi'nin odasında. Zam mı yapacak ikramiye mi verecek
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, apar topar tatilini bırakıp İstanbul'a döndü. Ahmet Nur Çebi çalışanlara zam mı yapacak, yoksa ikramiye mi verecek?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yaptığı tatili yarıda kesip İstanbul''a geldi.

Çebi''nin İstanbul''a çalışanlara zam mı yapılacağını, yoksa bayram ikramiyesi mi verileceğini konuşmak için döndü.

Ahmet Nur Çebi CEO ile zam miktarını görüştü. Yapılacak zammın ay sonuna mı bırakılması gerektiğini konuştu. Eğer Çebi yapılacak zammı ay sonuna bırakmayı kabul ederse çalışanlara bayram ikramiyesi verilecek.

Bir diğer seçenek bayram ikramiyesi müjdesi. Çebi, çalışanlara bayram ikramiyesi de verebilir. Önümüzdeki günlerde bu konunun sonuçlanması bekleniyor.

AHMET NUR ÇEBİ KİMDİR?

Ahmet Nur Çebi, 1959 yılında Trabzon Araklı''da doğmuştur. TED Karabük Koleji''nde okuyan  Ahmet Nur Çebi, Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunudur. 1986 yılında Berna Çebi ile evlenen Ahmet Nur Çebi 3 çocuk babasıdır.

2012-2018 yıllarında Fikret Orman''ın başkanlığında Beşiktaş asbaşkanlığı görevini üstlenmiştir.

Çebi, Kaptan Şirketler Grubunun başkan vekilliğini yapmaktadır.

20 Ekim 2019''daki olağanüstü kongrede Beşiktaş başkanlığına aday olmuş ve 8644 oyun 5009''unu alarak başkan seçilmiştir.

2020-21 sezonunda Beşiktaş Başkanı olarak Süper Lig şampiyonluğu, 2021 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 2021 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşayarak 1 sezonda 3 kupa kazanmış ve tarihte bir ilki başarmıştır. 2021 yılında 11. Kulüpler Birliği Başkanı olmuştur.

İlgili Haberler