Emenike ve Cardozo imza için beklemede

Emenike ve Cardozo imza için beklemede
Emenike ve Cardozo imza için beklemede

Avrupa kupalarına CAS’la tutunan, Salzburg’la 1-1 berabere kalarak tur için de umutlanan Fenerbahçe transferde atağa

Avrupa kupalarına CAS’la tutunan, Salzburg’la 1-1 berabere kalarak tur için de umutlanan Fenerbahçe transferde atağa kalktı. Oscar Cardozo ve Emmanuel Emenike ile görüşmeleri borsaya bildiren yönetim, yıldızlardan birini alabilmek için Stoch ve Krasic’e kulüp arıyor

 

Şike yaptığı gerekçesiyle UEFA tarafından Avrupa kupalarından 2 yıl men edilen, ancak CAS’ın tedbir kararıyla Avrupa’ya tutunan ve sonrasında Salzburg ile yapılan Devler Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 1-1 berabere kalarak avantaj yakalayan F.Bahçe harekete geçti. Emmanuel Emenike ve Oscar Cardozo için kulüpleriyle yapılan görüşmeleri borsaya bildiren sarı lacivertli yönetim, golcü futbolculardan birini kadrosuna katabilmek için yabancı kontenjanında yer açmayı planlıyor. Salzburg ile yapılan ilk karşılaşmada kendilerine kadroda yer bulamayan Miroslav Stoch ve Milos Krasic’i gözden çıkaran yönetim, bu futbolcuları bonservisleriyle olmasa da kiralık olarak gönderecek.

 


Emenike ilk sırada

 


Cardozo ve kulübü Benfica ile anlaşma sağlayan sarı lacivertli yönetimin, önceliği Emenike’ye verdiği belirtildi. Nijeryalı, yıllık 2 milyon 900 bin eurodan 4 yıllık sözleşmeye  “evet”  dedi. S. Moskova’ya da bonservis olarak şampiyonluk prim dahil 13 buçuk milyon euro önerildi. Rus kulübünün yanıtı bekleniyor. Rus temsilcisi, F.Bahçe’nin yaptığı son teklifi kabul ederse, Emenike İstanbul’a getirilecek ve sözleşme imzalanacak. S.Moskova’dan olumluz cevap alınırsa Cardozo’ya imza attırılacak. Stoch ve Krasic’in gönderilmesi durumunda antrenmanlara çıkmasına rağmen lisansı çıkarılamayan Holmen de takıma katılacak.