AKP'den Yenikapı açıklaması

AKP'den Yenikapı açıklaması
AKP'li İBB Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, Yenikapı'daki araçların belediye hizmet aracı olduğunu savunurken "Bu araçları çekerek bugünden itibaren İstanbul'da hizmeti durdurmuş durumdalar" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatıyla, İBB'deki israfın somut delili olarak nitelendirilen ihtiyaç fazlası kiralık arabalar, Yenikapı miting alanında sergilenmek üzere toplanmaya başlandı.

Yenikapı'da toplanan yüzlerce araç için AKP'den ilk açıklama ise İBB Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu'dan geldi.

Göksu yaptığı yazılı açıklamada söz konusu araçların belediye hizmet aracı olduğunu savundu. Tevfik Göksu, "Bu araçlar belediye hizmet araçları. Kimi evde bakım hizmeti, kim yol bakım hizmeti, kimi zabıta hizmeti bekliyor. Bizler bu araçların bundan sonra da ne olacağını takip edeceğiz. Eğer bunlar fazlalıksa belediyede tutulmayacak geri gönderilecek demektir. Bu çalışmanın yapılıp yapılmayacağına, eğer bu araçlar geri gönderilirse yerine araç alınıp alınmayacağını da yakinen takip edeceğiz. İBB yönetimi bir taraftan hizmet aracı fazlası var diyerek bu şovu yaparken bir taraftan da yeni hizmet araçları için ihale yapıyor, yeni ihalelere hazırlanıyor" açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler