AKP’li belediye meclis üyesi Türkiye Voleybol Federasyonu yönetimine girdi

AKP’li belediye meclis üyesi Türkiye Voleybol Federasyonu yönetimine girdi
Dadaşlar Kulübü kurucusu, AKP Keçiören Belediye Meclis Üyesi Ali Osman Özdemir'in Türkiye Voleybol Federasyonu yönetim kuruluna girdiği ortaya çıktı. Özdemir'in özgeçmişinde voleybolla ilgili bir bilginin olmaması dikkat çekti.

''''Jahrein ''''lakaplı sosyal medya fenomeni ve bağımsız milletvekili adayı olan Ahmet Sonuç Twitter hesabından AKP’li Ali Osman Özdemir ile ilgili çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Sonuç yaptığı paylaşımda Keçiören Belediyesi Meclis Üyeliği ve ABB meclis üyeliği olan AKP’li Ali Osman Özdemir’in Türkiye Voleybol Federasyonu yönetim kurulunda olduğunu açıkladı.

''Jahrein'' paylaşımında Özdemir’in Gençlik ve Spor Bakanı Danışmanı olduğunu da duyurdu. Jahrein, Özdemir’in hesabını kapattığını ekledi.

 

 

Özdemir’in yaptığı işler arasında, Kişisel Gelişim Topluluğu kuruculuğu, başkan yardımcılığı ve genel sekreterliği, Dadaşlar Kulübü kuruculuğu ve başkanlığı, Genç Bilkentliler Derneği Başkan Yardımcılığı, AK Parti Gençlik Kolları Ankara İl Başkanlığı Üniversite Komisyon Üyeliği, Çankaya İlçe Başkanlığı Komisyon Üyeliği, Ankara İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliği, AK Parti Gençlik Kolları Ankara il Başkanlığı Üniversite ve Teşkilat Başkan Yardımcılığı, AK Parti Gençlik Kolları Ankara İl Başkanlığı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı, Ankara MTTB kuruculuğu, Teşkilat Başkanlığı, Eğitim Başkanlığı, Başkan Yardımcılığı, MTTB Yarınki Türkiye Akademisi Kurucu Başkanlığı, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeliği (5 ayrı birimde çalıştı) AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı görevleri bulunuyor.

İlgili Haberler