AKP'li Bülent Turan'dan ekonomik kriz itirafı

AKP'li Bülent Turan'dan ekonomik kriz itirafı
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Türkiye'nin şu anda zor bir süreçten geçtiğini kabul etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meclis''te basın mensuplarına gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şu anda Türkiye''de yaşanan ekonomik krizi kabul eden Turan, "Zor bir süreçten geçiyoruz ancak bu süreci hep birlikte atlatacağız" açıklamasını yaptı. 

Açıklanan 2022 yılı asgari ücrete de değinen Turan, "Asgari ücretlimizi de memurumuzu da işçimizi de emeklimizi de enflasyona karşı ezdirmemek için gereken adımları atmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

STOKÇULARA DEĞİNDİ

Türkiye''nin zor Bir süreçten geçtiğini AKP olarak reddetmediklerini açıklayan Bülent Turan, "Döviz kurundan kaynaklı, salgından, kuraklıktan, dünyadaki emtia sıkıntısından kaynaklı, mesela araçlardaki çip krizi gibi sorunlardan dolayı fiyatlar artıyor. Üzülerek ifade ediyorum ki fırsatçılık ve stokçuluk yapanlar var. Tabii ki ekonomideki sorunların tek sebebi stokçuluk değil. Ancak bu konuyu denetim ve müeyyideden önce insani ve ahlaki bir konu olarak görüyoruz. Bu işini düzgün yapan esnafımıza, tacirlerimize, firmalarımıza da haksızlık" açıklamalarını yaptı.

İlgili Haberler