AKP’li Savcı Sayan yeğenini özel kalemi olarak işe aldı iddiası

AKP’li Savcı Sayan yeğenini özel kalemi olarak işe aldı iddiası
Gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yeğeni İbrahim Sayan’ı belediyede işe sokarak, özel kalem görevine getirdi” dedi.

Ağrı Belediye Başkanı AKP’li Savcı Sayan’ın, yeğeni İbrahim Sayan’ı özel kalemi olarak belediye işe aldığı iddia edildi. Gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yeğeni İbrahim Sayan’ı belediyede işe sokarak, özel kalem görevine getirdi” ifadelerini kullandı.

saymaz1-003.png

İsmail Saymaz’ın iddialarına ise Savcı Sayan’dan yanıt geldi. Sayani Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Saygısız herif 1. İ.Sayan üniversite mezunu, sıradan bir işçi olarak belediyede çalışıyor benden önce işe alınmış. 2. İ. Sayan Özel kalem müdürü değil ispatlamazsan şerefsizsin beni yazarak prim yapmak istiyorsun senin gibi iftiracılarla işim olmaz hadi oradan hadi işine” dedi.

saymaz2-002.png

İsmail Saymaz ise bunun üzerinde yaptığı paylaşımda “İspatı çok kolay. Bir buçuk saat önce Ağrı Belediyesi’ni arayarak, çıkan görevliye özel kalemle görüşmek istediğimi belirtip adını sordum. Sağ olsun, “İbrahim Sayan” dedi. Sen de arayabilirsin” ifadelerini kullandı.

saymaz3.png

İlgili Haberler