AKP'li Üsküdar Belediyesi 150 işçiyi işten çıkardı

AKP'li Üsküdar Belediyesi 150 işçiyi işten çıkardı
AKP'li Üsküdar Belediyesi, 150 işçiyi işten çıkardı. Belediye binası önünde toplanan işten çıkarılan işçiler, "Hırsızlık, namussuzluk yapmadık. Ne suçumuz vardı da işten çıkarıldık?" diyerek isyan etti.

İstanbul'da AKP'li Üsküdar Belediyesi tarafından işten çıkarılan işçiler belediye binası önünde toplanarak durumu protesto etti.

Dokuz8Haber'in haberine göre işten çıkarılan grup adına basın açıklaması okuyan Eyüp Menteş isimli mağdur işçi, "Hırsızlık, namussuzluk gibi yüz kızartıcı bir suçumuz mu vardı da bizi işten çıkardılar, bize bir gerekçe sunsunlar. Sayın Cumhurbaşkanı bir konuşmasında işten çıkarmalar için 'Garanların ekmeğiyle oynamayın' demişti. Ben buradan selenmek istiyorum. Cumhurbaşkanı'nın bu lafını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen duymadı mı?" ifadelerini kullandı.

İşten çıkarılan bir diğer işçi Ümit Taylan'ın annesi Arife Taylan ise, "Biz çok mağdur durumdayız, evimiz kira, eşimin maaşı yok, bizim de bir gelirimiz yok. Evimizin geçimini oğlum sağlıyordu. Oğlumun işini geri istiyorum" dedi.