AKP’li Yavuz: Hazırlıklarımızı tamamladık

AKP’li Yavuz: Hazırlıklarımızı tamamladık
Yerel seçim sonuçlarında resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışını geride götüren AKP, İstanbul’da seçimin iptali için başvurmaya hazırlanıyor. AKP’li Ali İhsan Yavuz, “Hazırlıklarımızı büyük oranda tamamladık” dedi.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre yarışı geride götüren AKP, İstanbul’da seçimlerin yenilenmesi için yapacağı itirazda son hazırlıklarını tamamladı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada kısa süre içinde YSK’ya dilekçe ve eklerini teslim edeceklerini açıkladı.

İşte AKP Genel Başkan Yardımcısı Yavuz’un açıklaması:

İstanbul Büyükçekmece İlçemiz için olağan itirazımızı daha önce yapmıştık. Bugün de olağanüstü itiraz yoluna gittik. İstanbul Büyükşehir Belediye Seçimlerinin yenilenmesi için olağanüstü itiraz hakkımızı daha sonra kullanacağız inşallah.

"Olağanüstü İtiraz hakkımızı kullanarak İstanbul seçimlerinin yenilenmesini isteyeceğiz" demiştik. Hazırlıklarımızı büyük oranda tamamladık. Çok kısa bir zaman içerisinde dilekçe ve eklerini YSK'ya teslim edeceğiz inşallah.

yavuz-ss.jpgyavuz-ss22.jpg

İlgili Haberler