“AKP’nin derdi seçimleri kazanmak değil”

“AKP’nin derdi seçimleri kazanmak değil”
CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, AKP’nin yerel seçimleri kazanmak için değil, kaybetmemek üzerine çalıştığına vurgu yaptı, “AKP, İstanbul’u, Ankara’yı kaybetmeyeyim. Manisa’yı kazanmasam da olur diyor” ifadesini kullandı.

CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, Nevşehir’de çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyareti sırasında yerel seçimlere yönelik açıklamalara bulundu.

31 Mart Mahalli ve İdari Seçimlerinin öncekilerden farklı olduğunu öne süren Bakıroğlu, “Bu seçimi diğerlerinden ayıran bir durum var. AKP ilk defa kazanmak için mücadele etmiyor. İlk defa. AKP’de bu kez kaybetmemek üzerine bir kurgu var. Şunu söylüyorlar. ‘Ben İstanbul’u, Ankara’yı kaybetmeyim. Manisa’yı kazanmasam da olur’ diyorlar.” diye konuştu.

“NEVŞEHİR’DE İYİ PARTİ KAZANACAK”

Bakıroğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Cumhur ittifakını oluşturan iki siyasi parti devletin beka sorunu olduğunu söyleyerek bu olayı daha farklı bir cepheye çekmeye çalışıyorlar. Hatta bize illet, zillet ittifakı yani hastalıklı diyerek hakaret etmekte. Hor görmekte. Bundan derhal uzaklaşılmalı. Kimsenin ayağına taş değmesin. Amacımız insanlarımıza hizmet etmek. Nevşehir’de gördüğüm kadarıyla partiler arasında kıran karına bir yarış olacak. Ben İYİ Parti adayımızın burada başarılı olacağına inanıyorum. İlçelerde de partimizin başarılı olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.