Öğretim görevlisi alınacak! Detaylar belli oldu

Öğretim görevlisi alınacak! Detaylar belli oldu
Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi öğretim görevlisi alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 21 Ocak olarak açıklandı.

Basın İlan Kurumu’nda yer alan bilgilere göre, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörlüğünden şu açıklama yapıldı:

“Üniversitemizin aşağıda belirtilen kadrolarına 2547 sayılı Kanun''un ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Görevlisi istihdam edilecektir. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır.”

ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1-Müracaat dilekçesi (https://hr.alanyahep.edu.tr/tr/akademik-personel adresinde yer almaktadır.)
2.Özgeçmiş (YÖK formatlı)
3. Noter onaylı Lisans/Yüksek Lisans Diplomaları veya e-Devletten alınan belgeler (yurt dışından alınan Lisans/Yüksek Lisans diplomaları için YÖK Denklik Belgesinin onaylı örneği)
4. Lisans/Yüksek Lisans mezuniyet transkriptleri (onaylı)
5. ALES belgesi (ALES muafiyeti için görev yapılan yükseköğretim kurumlarından alınacak hizmet belgesi veya atama olur yazısı veya ALES''ten en az 70 puan almış olmak.)
6. İngilizce dilinden en az 85 puan alındığını gösterir, YÖK tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavı veya eşdeğeri kabul edilen sınav sonuç belgesi
7. Nüfus cüzdanı fotokopisi
8. 1 adet fotoğraf
9. Erkek adaylar için askerlik durumunu gösteren resmi belge
10. Adli Sicil Kaydı (e-Devletten alınabilir) ile birlikte İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ön değerlendirme ve kesin sonuçlar Üniversitemizin web adresinde (www.alanyahep.edu.tr) yayınlanacak olup, aynı zamanda tebligat niteliğinde olacak. Son başvuru tarihi 21 Ocak olarak açıklandı.