Alçak saldırıyı düzenleyenler tespit edildi

Alçak saldırıyı düzenleyenler tespit edildi
Flaş bir gelişmeye göre Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Tekirdağ'daki heykeline saldırı gerçekleştiren şahsın, görüntülerden tespit edildiği öğrenildi.

Alçak saldırıyı düzenleyenler tespit edildi

Türkiye Cumhuriyeti''nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk''ün Tekirdağ''daki heykellerine yönelik saldırı hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk''ün Nizamettin Demirdöven İlkokulu ile Opet Anadolu Lisesi ve Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu''nun bahçelerinde bulunan Atatürk heykel ve büstlerine, boya ile hakaret içerikli yazılar yazanlara yönelik başlatılan soruşturmada polis ve jandarma tarafından oluşturulan özel ekibin büyük bir ilerleme kaydettiği ve saldırganları tespit ettiği öğrenildi. 

DIŞARIDA BEKLEYEN 2 KİŞİ DE ARAŞTIRILIYOR 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı AKP''li Hikmet Ata, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç saldırının yapıldığı okullarda incelemelerde bulunurken; sosyal medya üzerinden her kesimden vatandaş olaya, tepki gösterdi. Savcılıkça soruşturma başlatılırken; CHP Tekirdağ İl Başkanlığı yöneticileri de Marmara Ereğlisi Cumhuriyet Başsavcılığı''na suç duyurusunda bulundu. Belediye görevlileri de Atatürk heykel ile büstlerindeki yazıları silip, duvarları yeniden boyadı.  

Polis ve jandarma tarafından özel ekip kurularak, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Bölgedeki tüm güvenlik kameraları incelenirken, bir kişinin elinde boya kovası ile okullara girdiği belirlendi. Dışarıda bekleyen 2 kişinin de konuyla ilgili olup olmadığının araştırıldığı öğrenildi.