Alec Baldwin kimdir? Halyna Hutchins neden öldü?

Alec Baldwin kimdir? Halyna Hutchins neden öldü?
Ünlü oyuncu Alec Baldwin’in, Rust filminin çekimleri esnasında kurusıkı silahtan çıkan mermi ile görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne sebep olduğu iddia edildi.

Çekimleri halen daha ABD’nin New Mexico eyaletinde devam eden “Rust” filminin setinde şoke eden bir olay yaşandı. “Harland Rust” rolündeki 63 yaşındaki Alec Baldwin‘in elindeki kurusıkı silahtan çıkan mermiler görüntü yönetmeni Halyna Hutchins ile senarist-yönetmeni Joel Souza‘ya isabet etti.

Ağır yaralı bir halde helikopterle New Mexico Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan 42 yaşındaki Hutchins tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken 48 yaşındaki Souza’nın tedavisi ise Christus St. Vincent Bölge Tıp Merkezi’nde sürüyor.

Santa Fe Şerif Departmanı’ndan yapılan açıklamada “Alec Baldwin sorgulandı ve serbest bırakıldı. Hiçbir suçlama ve tutuklama yapılmadı” denildi. Bonanza Creek Çiftliği’nde sürdürülen çekimlere ara verildi.

Alec Baldwin Kimdir?

3 Nisan 1958 tarihinde ABD’nin Neew York eyaletinde dünyaya gelen Alec Baldwin, Washington’da siyaset bilimi üzerine lisans eğitimi aldıktan sonra drama ihtisası üzerine yüksek lisansını yaptı. Oynadığı filmlerde birçok kez avukat rolünü canlandıran Baldwin, 1988 yılında Beter Böcek filmi ile adından söz ettirdi.

1990’lı yıllarda Kızıl Ekim adlı filmde Sean Connery ile başrollerde oynadı. 19 Ağustos 1993 tarihinde sinema oyuncusu Kim Bassinger ile evlendi ancak 3 Eylül 2002 yılında boşandı. Bu evlilikten bir çocuğu oldu. 30 Haziran 2012 tarihinde yoga eğitmeni olan Hilaria Thomas’tan da bir çocuğu dünyaya geldi.