AKP’li Akbaşoğlu, CHP'nin oy oranını açıkladı

AKP’li Akbaşoğlu, CHP'nin oy oranını açıkladı
Son dönemde seçim anketleri peş peşe yayınlanırken AKP'li Muhammet Emin Akbaşoğlu, CHP'nin oy oranına ilişkin anketlerde rastlanmayan bir oranı ortaya attı.

TBMM Genel Kurulu’nda, AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ile CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç arasında ‘din istismarı’ tartışması yaşandı.

kbaşoğlu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i hedef alarak “Milletimizin dinine, diyanetine, değerlerine, halkımıza, milletimize, onun inançlarına ‘Orta Çağ zihniyeti’ diyen zavallı düşünceyi protesto edin ve milletimizden özür dileyin” dedi.

Bunun üzerine söz alan Özkoç ise “750 bin Müslüman katledilirken televizyonlarda Amerikan askerlerinin ve bu projenin eş başkanı olduğunu söyleyen Recep Tayyip Erdoğan’dır. Siz mi bize dinle ilgili fetva vereceksiniz? Siz mi bize din konusunda akıl vereceksiniz? İlk önce kul hakkı yemeyin, Allah’tan korkun, ondan sonra gelin, burada konuşun” diye konuştu.

"CHP YÜZDE 20''NİN ALTINA İNİYOR"

AKP’li Muhammet Emin Akbaşoğlu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında söz konusu tartışmaya değinereke ilginç bir iddia ortaya attı.

Anket çalışmalarında CHP''nin oy oranında yüzde 20''nin altına doğru iniş görüldüğünü iddia eden Akbaşoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bütün bu olup bitenlerin asıl sebebi nedir peki? Başta Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi, yapılan anketlerde her şeye rağmen yüzde 20''nin altına doğru bir iniş içinde olduklarını net bir şekilde gördükleri için bu konuda hırçınlaşarak, dengelerini yitirerek, ağızlarına geleni söyleyerek bir kaos ortamında kendilerine yol açmak istiyorlar. İşin özü, bu gerçekliğe dayanıyor. Milletimiz sağ duyusuyla bütün olup bitenleri tartıyor ve haktan, hakikatten yana tavır koyuyor. Bunun en güzel örneğini, Haziran 2023''te bir kez daha göreceğiz"

İlgili Haberler