Anne ve oğlunun feci sonu

Anne ve oğlunun feci sonu
İstanbul'da yaşayan 73 yaşındaki Raziye Tırtıl ve 50 yaşındaki oğlu Recep Tırtıl, korona virüs nedeniyle izole bir yaşam sürmek amacıyla Antalya'nın Akseki ilçesindeki yazlıklarına gitti. Anne ve oğul yazlıklarında bulunan sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü. Cenazeler, yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.

DHA'da yer alan habere göre, korona virüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından izole bir yaşam sürmek amacıyla Antalya'nın Akseki ilçesindeki yazlıklarına gelen Raziye Tırtıl ve oğlu Recep Tırtıl, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

YAKINLARI HAREKETSİZ ŞEKİLDE BULDU

Akseki'ye bağlı Yarpuz Mahallesi'nde oturan Raziye Tırtıl ile oğlu Recep Tırtıl'a ulaşamayan yakınları, şüphe üzerine evlerine gitti. Zile bastıklarında anne ve oğula ulaşamayınca kapıyı kırarak içeri girdiklerinde Raziye Tırtıl ve Recep Tırtıl'ı yataklarında hareketsiz buldu.

KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENDİLER

İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, anne ve oğlunun sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirlendi. Raziye Tırtıl ve Recep Tırtıl'ın cenazeleri yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.