Annesini kaybeden Aboubakar Nevzat Demir'e yerel kıyafetle döndü. Beşiktaşlı futbolcularla bir aile gibi sarmaş dolaş oldular

Annesini kaybeden Aboubakar Nevzat Demir'e yerel kıyafetle döndü. Beşiktaşlı futbolcularla bir aile gibi sarmaş dolaş oldular
Beşiktaşlı Vincent Aboubakar'ın annesi Maobeal Alice Aboubakar geçtiğimiz hafta banyoda düşmesinin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Aboubakar, annesinin cenaze töreni için gittiği ülkesi Kamerun’dan İstanbul’a döndü.

Beşiktaş’ın başarılı futbolcuları arasında yer alan Vincent Aboubakar'ın annesi Maobeal Alice Aboubakar geçtiğimiz hafta banyoda düşmesinin ardından yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Annesinin vefat haberini alan Aboubakar, acil olarak ülkesi Kamerun’a gitti.

YEREL KIYAFET İLE GERİ DÖNDÜ

Alice Aboubakar önceki gün gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Annesine karşı son görevini yerine getiren Aboubakar ise defin işleminin ardından vakit kaybetmeden yeniden İstanbul’a döndü. Bu sabah yerel kıyafeti ile Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen Kamerunlu yıldız, Beşiktaşlı yetkililer tarafından karşılandı.

RİZESPOR MAÇININ KADROSUNA ALINDI

Aboubakar, Beşiktaş armalı antrenman formasını üzerine geçirmesinin ardından takım arkadaşlarının arasında katıldı. Yıldız futbolcu, takımının Çaykur Rizespor ile oynayacağı Süper Lig mücadelesinde de yerini alabilecek.

Beşiktaş Kulübü de Abaoubakar'ın Nevzat Demir'e geliş anlarını, kulübün sosyal medya hesabından paylaştı.