Antalya Muratpaşa Belediyesi personel alacak

Antalya Muratpaşa Belediyesi personel alacak
Antalya Muratpaşa Belediyesi 10 işçi alacağını duyurdu.

İŞKUR resmi internet sitesinde yayınlanan ilana göre Antalya ili Muratpaşa Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere geçici kadroda 5 unvanda en az ilkokul mezunu 10 personel alınacak.

1 Servis Komisi, 2 Mutfak Komisi, 4 Plaj Görevlisi, 2 Cankurtaran ve 1 Temizlik görevlisi alınacak.

Adaylar başvurularını 28 Mart 2022 tarihine kadar İŞKUR internet sitesi üzerinden Online, İŞKUR hizmet noktalarından şahsen veya Alo 170 hattını arayarak telefonla yapacaklar. Kura çekimi 31 Mart 2022 tarihinde 09:00 – 18:00 saatleri arasında Muratpaşa Belediye Başkanlığında yapılacak.

Servis Komisi, Mutfak Komisi alımı için

MEB onaylı en az 8 saatlik salgında Hijyen kuralları eğitim belgesine sahip olmak, En az İlkokul mezunu olmak, Alanında en az 1 yıl deneyimli olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Antalya ili ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Cankurtaran alımı için

Gümüş sertifika sahibi olmak, En az İlkokul mezunu olmak, Alanında en az 1 yıl deneyimli olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Antalya ili ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Temizlik Görevlisi alımı için

MEB onaylı en az 8 saatlik salgında Hijyen kuralları eğitim belgesine sahip olmak, En az Okuryazar olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Antalya ili ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.