Antalya'da hıncahınç dolu korona partisi

Antalya'da hıncahınç dolu korona partisi
Türkiye genelinde korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanırken, Antalya'dan gelen görüntüler pes dedirtti. Bir otelde çekildiği belirtilen görüntülerde maskesiz ve mesafesiz çok sayıda kişinin eğlendiği görüldü.

Antalya'da hıncahınç dolu korona partisi

DHA''da yer alan habere göre Türkiye''nin korona virüs salgınıyla hem canı hem de zor ekonomik şartlarıyla mücadele ettiği bugünler de Antalya''dan pes dedirten fotoğraflar geldi. 

 

Haftalık vaka tablosunda çok yüksek riskli iller arasında yer alan Antalya’da salgın kuralları hiçe sayılmaya devam ediliyor. Manavgat ilçesindeki bir otelde düzenlenen eğlence, kural tanımazlığın belgesi olarak kayıtlara geçti. Salgın döneminin olmazsa olmazı sosyal mesafe ve maske kuralının hiçe sayıldığı eğlencede otel müşterisi oldukları öğrenilen yüzlerce kişi, müzik eşliğinde eğlenip o anları cep telefonları ile görüntüledi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN PAYLAŞTILAR 

Yaşananlar orada bulunan katılımcılar tarafından kayıt altına alıp sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Görüntülerde otel çalışanlarının maske takarak servis yaptıkları görülürken, eğlenceye katılanların sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe saydığı görülüyor.