Antalya'da ortakların 'sarkıntılık' kavgası kanlı bitti! Biri hastaneye biri mezara

Antalya'da ortakların 'sarkıntılık' kavgası kanlı bitti! Biri hastaneye biri mezara
Antyalya'da ortak olan iki kişinin bıçaklı kavgası kanlı bitti. Ortaklardan Halil Kuş hayatını kaybederken, M.A. ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Antalya'da bir işyerinin ortakları olan Halil Kuş ve M.A., ortak arkadaşları F.A.'nın Sütçüler Mahallesi'ndeki evinde bir araya geldi.

Evde iki ortak arasında iddiaya göre sarkıntılık yüzünden tartışma çıktı. Tartışma evden sokağa taşarak bıçaklı kavgaya dönüştü.

BIÇAK DARBELERİ ALDI 

Halil Kuş, ortağı M.A.'nın bıçak darbeleriyle boynundan ve göğsünden 3 bıçak darbesi alarak kanlar içerisinde yere yığıldı. M.A. ise karnından yaralandı. Olay yerinden ayrılan M.A., suç aleti bıçağı çalılık alana attı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ 

Olayı görenler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbarla birlikte olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Halil Kuş'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin yakaladığı yaralı M.A. ise tedavi için hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan olay yeri inceleme ekipleri, çalılık alanda M.A.'nın kullandığı bıçağı bulurken, ortak arkadaşları olan F.A. ise ifade için polis merkezine götürüldü.

20200904-2-44206700-57914608-web.jpg20200904-2-44206700-57914609-web.jpg