Antrenmana çıktı, belden yukarısını çalıştırdı! Muslera'nın "yarısı" hepsinden daha profesyonel

Antrenmana çıktı, belden yukarısını çalıştırdı! Muslera'nın "yarısı" hepsinden daha profesyonel
Süper Lig'de Galatasaray'ın 27. haftada karşılaştığı Çaykur Rizespor deplasmanında ayağı 2  yerden kırılan Muslera, bugün antrenmanlara başladı. Kaleci antrenörleri eşliğinde salonda el göz koordinasyon çalışması ve sahada blokaj tekniği çalışması gerçekleştiren Uruguaylı kaleciyi görenler "Biyonik adam. Tüm takıma bedel. İşte profesyonellik bu" yorumunu yaptılar.

Çaykur Rizespor deplasmanında, mücadelenin 15'inci dakikasında Skoda'nın vuruşunu kurtaran Muslera, rakibiyle çarpıştıktan sonra yerde kalmıştı. Sağlık ekipleri ilk kontrolü yapar yapmaz ambulans istemişti. Sahaya giren ambulans ile ünlü file bekçisi hastaneye kaldırılmıştı.

Muslera'nın hastanede yapılan kontrollerinde sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edilmişti. Tecrübeli file bekçisinin en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Galatasaray'ın bugün yapılan antrenmanda bir mucize gerçekleşti. 18 gün önce ayağı kırılan Fernando Muslera, kaleci antrenörleri eşliğinde çalışmalara başladı. Ayağı bandajlı olan file bekçisi salonda el göz koordinasyon çalışması ve sahada blokaj tekniği çalışması gerçekleştirdi.

Bu olaya tanık olan bazı gazeteciler ile diğer görevliler "İşte profesyonellik bu. Helal olsun Muslera'ya. Sakatlık bile antrenman yapmasına engel olamadı. Bu takımda onun gibi bir profesyonel yok. Kazandığı tüm paralar helal olsun" yorumunu yaptı. 

eb6icyfxgaawi4y.jpg