Yeni MacBook Pro modelleri seri üretime girdi

Yeni MacBook Pro modelleri seri üretime girdi
Apple M1X işlemcili yeni MacBook Pro modelleri seri üretime girdi Apple tedarikçileri yeni 14 ve 16 inç MacBook Pro'ların seri üretimine başladı. Dizüstü bilgisayarların güncellenmiş tasarım, mini-LED ekran ve Apple M1X işlemciyle gelmeleri bekleniyor. Apple'ın yeni MacBook Pro'ları Ekim ile Kasım aylarında duyurması bekleniyor.

Donanım Haber''in aktardığına göre, Tayvan merkezli DigiTimes''ın haberine göre Apple, yeni 14 ve 16 inç MacBook Pro''ların seri üretimini başlattı. Apple tedarikçileri Kasım ayı sonuna kadar ayda 800.000 dizüstü bilgisayar sevkiyatı yapabilecek seviyeye ulaşmayı hedefliyor.

Cupertinolu şirket önümüzdeki sonbaharda yeni MacBook Pro''ları tanıtacak. Cihazların güncellenmiş tasarım ve mini-LED ekranla karşımıza çıkacağı söyleniyor. Elbette ki yeni dizüstü bilgisayarla ilgili beklentiler bununla sınırlı değil.

EKİM İLE KASIM AYLARINDA DUYURMASI BEKLENİYOR
Yeni MacBook Pro''larda daha güçlü bir Apple Silicon işlemci (M1X olacağı söyleniyor) göreceğiz. Ayrıca HDMI bağlantı noktası, MagSafe manyetik şarj ve SD kart yuvası da sızdırılan detaylar arasında. Apple''ın yeni MacBook Pro''ları Ekim ila Kasım aylarında duyurması bekleniyor.

İlgili Haberler