Arka Sokaklar 418. yeni bölümde Sami mahkemeye çıkıyor

Arka Sokaklar 418. yeni bölümde Sami mahkemeye çıkıyor
Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle yıllardır ilgiyle izleniyor. Dizinin 418. yeni bölümünde Sami Kara mahkemeye çıkıyor. Ekip ise Kazım'ın peşine düşüyor. Arka Sokaklar 418. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Kanal D'de.

11 sezondur ekranlara gelen ve izleyicilerin hala merakla yeni bölümlerini beklediği Arka Sokaklar dizisinde her hafta heyecan dorukta. Aksiyonu bol dizisinin bu haftaki yeni bölümünde Canan arkadaşlarıyla yapacağı partiye götürmek için istediğini Rafet’den alır. Partide ise beklenmeyen bir olay yaşanır ve Canan Rafet’i yanına çağırır. Tahsinlerin tır şirketindeki kamera kayıtları incelenir, araştırmalar yapılır ve Rafet’in Erdal’ı bayıltıp Şahin’i öldürdüğü anlaşılır. Rafet yakalanır sorguya alınır. Bu sırada Sami Kara’nın mahkeme günü gelip çatar. Sami hapisten çıkacağına emindir. Mahkeme başlamadan Aylin, Sami Kara dosyasını tamamlayıp Rıza babaya yetiştirir. Rıza savcıya dosyayı sunar. Rıza savcıya dosyayı sunar. Sami’nin son zamanlarda neler çevirdiğinin kanıtıdır bu dosya. Sami, mahkemede Rıza’yı görmenin şokundadır. Sami’nin beklediği gibi içeriden çıkamaz ve tutuklu kalmaya devam edecektir.

Ekip ise kadın satıcısı olan Kazım'ın peşindedir. Yeni bölümde Kazım yakalanacak mı? Sami hapisten çıkabilecek mi? Arka Sokaklar 418. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Kanal D'de.