Yakışıklı oyuncunun sevgilisi Kader Bozkurt, göğüs dekolteli pozuyla beğeni topladı.

Yakışıklı oyuncunun sevgilisi Kader Bozkurt, göğüs dekolteli pozuyla beğeni topladı.
Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından biri olan, Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Komiser'in oğlu Metin'e hayat veren ünlü oyuncu Furkan Göksel, son dönemlerde aşk hayatıyla adından söz ettiriyor. Göksel'in sevgilisi Kader Bozkurt ise son pozuyla nefes kesti.

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban''ın oğlu Metin''e hayat veren ünlü oyuncu Furkan Göksel, bir süredir Kader Bozkurt ile aşk yaşıyor.

1994 yılında İstanbul''da doğan Furkan Göksel, Radyo Televizyon bölümünde Uygulamalı Oyunculuk eğitimi aldı.

12 yaşında rol almaya başladığı Arka Sokaklar dizisiyle ünlenen Göksel, özel hayatıyla gündeme gelmekten kaçınan bir isimdi.

2006 yılından beri yer aldığı Arka Sokaklar dizisiyle geniş kitlelerce tanınan Furkan Göksel, son dönemlerde özel hayatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Furkan Göksel son sıralarda aşk hayatıyla  adından söz ettiriyor. Göksel, bir süredir Kader Bozkurt ile aşk yaşıyor

Furkan Göksel, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kader Bozkurt ile paylaştığı 14 Şubat pozlarına ''''Bu günün anlam ve önemi sensin güzel sevgilim'''' notunu düşmüştü..Kader Bozkurt ise Furkan Göksel''e ''''Hayatımdaki her şeyin anlamı sensin, iyi ki varsın'''' yanıtını vermişti.

Göksel''in sevgilisi Kader Bozkurt, güzelliğiyle Instagram''ı sallıyor.

 

Kader Bozkurt sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir isim. Yaptığı paylaşımlar binlerce beğeni alıyor .Güzelliğini  paylaşmaktan çekinmeyen Kader''in.son olarak yaptığı dekolteli paylaşımı büyük ilgi gördü