Arsenal Cengiz Ünder için harekete geçti

Arsenal Cengiz Ünder için harekete geçti
İngiliz medyasında çıkan haberlere göre, Arsenal'de sakatlanan Denny Welbeck'in yerini dolduracak isimler arasında Cengiz Ünder'in de olduğu da iddia edildi.

İngiltere Premier Lig devlerinden Arsenal'de sakatlanan başarılı kanat oyuncusu Danny Welbeck'in yerine transfer edilmesi beklenilen isimler belli oldu.

Sky Sports'un haberine göre Arsenal başkanı Raul Sanllehi, Ocak ayında mutlaka transfer yapmak istiyor ve bunun için 3 isim belirledi.

Buna göre Arsena'in transfer listesinde bu isimler yer alıyor; Nicolas Pepe, Ousmane Dembele ve Cengiz Ünder...

21 yaşındaki milli yıldızımız Cengiz Ünder, bu sezon Roma forması ile çıktığı 14 karşılaşmada 3 gol 5 asistlik performans sergiledi.

ALDAİR: "ROMA'DA KALMALI"

İstanbul'da düzenlenen bir organizasyonda açıklamalarda bulunan Brezilyalı eski stoper, Cengiz Ünder'in Avrupa'da çok sayıda kulüp tarafından takip edildiğini belirterek, "Roma'da devam etmesi onun için daha iyi olabilir. Kendini biraz daha geliştirirse çok daha güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum." diye konuştu.

'CENGİZ, TÜRK OYUNCULAR İÇİN ÖRNEK OLDU''

Cengiz Ünder'i de değerlendiren Ergün, ''Avrupa Birliği'ne üye olmayan bir ülkeden Roma'ya gidip oynamak zor iştir. Ama Cengiz bunu yaptı ve Roma için çok önemli bir oyuncu oldu. Diğer genç Türk futbolcular için de harika bir örnek oldu. Genç yaşta olmasına rağmen Türkiye'de kalmayacağını ve Avrupa'Ya gideceğini söyledi ve bir yıldız oldu.'' sözlerini kullandı.

İlgili Haberler