Aşı olmayan taraftarlar Beşiktaş maçına bilet başvurusu yaptı

Aşı olmayan taraftarlar Beşiktaş maçına bilet başvurusu yaptı
Beşiktaş'ın, Süper Lig'in açılış maçında Çaykur Rizespor'u ağırlayacağı maça bilet almak isteyen Siyah Beyazlı taraftarlardan bazıları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun maçlara giriş için koyduğu aşı şartına takıldı.

Taraftarlar çıldırmış olmalı

YENİÇAĞ // AYTUNÇ AKIN

Futbolseverlerin merakla beklediği gün geldi. Süper Lig''de sahne, bu akşam oynanacak olan Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçı ile açılacak. Korona virüs salgının nedeniyle uzun bir süre statlardan uzak kalan taraftarlar ise bazı şartlara tabi tutularak bugün takımına kavuşacak.

ÇİFT DOZ AŞI ŞARTI

Bu kapsamda, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bu sezon oynanacak maçlarda aşı olmayan seyircilerin statlara alınmaması kararını aldı. Vakaların artması nedeniyle alınan bu tedbirle birlikte, maçlara gelecek olan taraftarlardan çift doz aşı olmaları istendi.

BİLETLERİ YÜKLENEMEDİ

Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçına bilet almak isteyen taraftarların bazılarına ise ''aşı şartına'' uygun olmadıkları gerekçesiyle biletleri yüklenemedi. Siyah Beyazlı taraftarlar tarafından oluşturulan bilet listesinde, birçok kişinin aşı olmaması nedeniyle maça giremeyeceği görüldü.

 

İlgili Haberler