Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra 2021 yılında koronanın bitip bitmeyeceğini açıkladı. Bomba yorum

Astrolog Kassandra 2021 yılında koronanın bitip bitmeyeceğini açıkladı. Bomba yorum

"2020 yılında sadece uzaylılar gelmedi" diyenlerin bile tahmininin yarı yarıya tuttuğunu söyleyen ünlülerin astroloğu Kassandra, "Çünkü insan yapımı olmayan cihazlardan gelen sinyaller kafaları oldukça meşgul etmeye devam ediyor. Bilim insanları bu sinyalleri uzayda yaşayanlar tarafından gönderildiğini ileri sürüyor. Ortaya somut deliller koymak için de her yolu deniyorlar. Her sene gelen yılı kucaklayan insanlar, bu sene belki de ilk kez 2020 yılının gidişini coşkuyla kutlayacaklar. Çünkü 2020 yılında tabiat anaya ve korona virüse boğun eğdik" diye konuştu.

Kova burcunun sıfır derecesinde olacağını belirten ünlülerin astroloğu Kassandra, "Bu 200 yıllık döngünün başlangıcıdır. 2021 yılının gelmesi korona virüsün birden yok olacağı anlamı taşımamalı. 2021 yılında da korona virüs etkisini devam ettirebilir. Yıldızlar bana 2021 yılının son aylarında korona virüsün etkisini yitirebileceğini müjdeledi. Ama bu müjdeye sevinmem kursağımda kaldı. Çünkü 2021 yılında da can kayıplarına neden olan başka virüsler ortaya çıkabilir" dedi.

Küresinin kendisine yol gösterdiğini belirten Kassandra, "Buzullar hızla eriyor. Buzulların altında bulunan virüsler uyanıp, etrafa dağılacak. Buzul altındaki virüslere adeta kesile kesile kele dönen Afrika''nın tropikal yağmur ormanlarından yayılacak yeni virüsler de eklenecek. İnsanlıkla virüsler arasında büyük savaş yaşanacak. Virüsler insanların yine kabusu olacak gibi gözüküyor. Ülkemiz de ne yazık ki bu virüs belasını fazlasıyla hisseden ülkelerden biri olabilir" dedi.

SUSUZLUK

İstanbul başta olmak üzere susuzluğun yine gündeme geleceğini belirten ünlülerin astroloğu Kassandra, "Susuzluk diğer bir sorun olabilir. Su sıkıntısının üstesinden yine belediye gelecektir. Bu da yağmur bombasıyla olacak gibi gözüküyor. Kürem havada patlayan bombayı gösterdi. Bunu yağmur bombasına yorumladım" diye konuştum. 

Geçtiğimiz yıldan beri Boğa burcunda hareket eden Uranüs’ün, bu yıl sonunda Kova burcuna geçeceğini belirten Kassandra, "Jüpiter-Satürn kavuşumuyla 2021 yılı boyunca oluşturacağı dik açılarına paralel, terör olayları da patlak verebilir. Terör hiç bir zaman bitmez ama alınacak önlemlerle en aza indirmek mümkün gibi duruyor. Yine bombalı, roketli, canlı bombalı saldırılar yaşanabilir" dedi.

2021 yılında da döviz ile altını yükseleceğini ifade eden Kassandra, "Şunu açığa kavuşturmak lazım. Dolar ya da döviz yükselmiyor. Türk Lirası değer kaybediyor. Dolar yükselse Euro karşısında da yükselişini sürdürür ya da Euro yükselse dolar karşısında da yükselir. Liranın değer kaybıyla döviz yükselişini 2021 yılında da sürecektir. Türkiye''de korona virüsün de etkisiyle bir çok işyeri özellikle küçük esnaf dükkanının kepenklerini indirecektir. İşsizler ordusuna yüzbinlerce kişi eklenir. İnşallah ben yanılırım. Dükkanlar kapanmaz, işsiz kimse kalmaz ama bu çok zor bir olasılık" diye konuştu.

Türk halkının alım gücünün her geçen gün düşeceğini de belirten Kassandra, "2021 yılında da Türk insanının geneli için büyük bir değişim görmüyorum. Yine market market dolaşıp en ucuz ürünü bulduğu marketten alışveriş yapıp evinin yolunu tutacak. 2020 yılında aldığı aynı miktardaki ürünü daha para ödeyerek satın almaya devam edecektir. Ama bu olay sırf Türkiye için değil bir çok ülke için geçerli" dedi.

Ülkeler arasında krizlerin 2021 yılında da devam edeceğini belirten Kassandra, "Bir çok ülke arasında gerginlikler üst sınıra çıkacak gibi gözüküyor. Ama bu gözdağından öteye geçmeyecektir. Çünkü diğer ülkeler böyle bir kafa tutmanın savaşa dönüşmesine izin vermeyecektir. Özellikle doğal kaynaklardan dolayı bazı ülkeler yine birbirlerine kuvvet gösterisi düzenleyebilir. Ama sonuç olarak bunlar ağız dalaşından öteye gitmez diye düşünüyorum" diye konuştu.

2021 yılında da depremlerin yaşanacağını belirten Kassandra, "Ülkemizde de büyük deprem görüyorum. Yıkıcı ve can kaybına neden olacak gibi gözüküyor. En az hasarla atlatmamız en büyük temennimdir" diye konuştu.

 

Yazarın Diğer Yazıları