Atiye'nin Üçüncü ve Final Sezonu Netflix'te Yayınlandı 

Atiye'nin Üçüncü ve Final Sezonu Netflix'te Yayınlandı 
Netflix, yayınlandığı dönem gündeme oturan Atiye isimli Türk dizisinin final sezonunu yayınladı. 8 bölümden oluşan final sezonu, Atiye ile Erhan'ın 8 yıldır kayıp olan kızları Aden'in peşine düşmesine odaklanıyor.

Netflix''in ilk kez 2019 yılında yayınladığı ve yayınlandığı dönem Türkiye''nin gündemini uzun süre meşgul eden Türk dizisi Atiye, bugün final sezonu ile platformda yayınlandı. Beren Saat''in başrol olduğu, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun gibi isimlerin yer aldığı yapım, yayınlanan son sezonu ile hayranlarına veda etmiş oldu.

Atiye, uzmanların yıllardır araştırmasına rağmen gizemini bir türlü çözemedikleri Şanlıurfa''daki Göbeklitepe''ye odaklanan etkileyici bir yapım olarak karşımıza çıkmıştı. Dizinin ilk sezonu, içerdiği gizemler ve Türk kültüründen de bir şeyler içermesi nedeniyle çok konuşulmuştu. Şengül Boybaş''ın kaleme aldığı romandan uyarlanan dizi, son sezonuyla da çok konuşulacak gibi görülüyor.

IMDb''DE 7,3 PUAN ALMIŞTI

Netflix, Atiye''yi yalnızca Türkiye''de değil, diğer ülkelerde de "The Gift" ismiyle yayınlamıştı. Haliyle zaten dünya genelinde merak uyandıran bir yer olan Göbeklitepe''yle ilgili bir dizi yapılmış oluşu, diğer ülkelerdeki Netflix kullanıcılarının da dikkatini çekmişti. Dünyanın en popüler dizi ve film platformu IMDb''ye baktığımızda, Atiye''nin 18 binden fazla kullanıcı tarafından oylandığını ve bu oylama sonucunda 7,3 puan aldığını görüyoruz.

Atiye''nin üçüncü sezonu, Atiye ile Erhan''ın "Aden" isimli kızlarının kaybolmasına odaklanıyor. 8 yıllık kayıp süreci, Atiye ve Erhan''ın bulduğu bir ipucuyla tamamen değişecek. Ancak bu ipucu hem Aden''in hem de dünyanın kurtarılmasını kapsayan çok büyük olaylara yol açacak. İşte son sezon 8 bölüm boyunca Atiye ile Erhan''ın kızlarının peşine düşmesini ve yaşadıklarını anlatacak.

Eğer sizler de Atiye''nin üçüncü sezonunu izlemek isterseniz, buradaki bağlantıyla dizinin Netflix''teki sayfasına ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Webtekno

İlgili Haberler