Atletico Madrid-Chelsea maçının yeri belli oldu

Atletico Madrid-Chelsea maçının yeri belli oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynanacak olan Atletico Madrid-Chelsea maçının oynanacağı ülke belli oldu. Londra ekibinin, yeni tip korona virüs nedeniyle İspanyol hükümetinden ülkeye giriş izni alamamasından dolayı mücadele Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Ulusal Stadyum'da yapılacak.

AA'da yer alan habere göre, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Atletico Madrid-Chelsea maçı, Romanya'nın başkenti Bükreş'te oynanacak.

İSPANYOL HÜKÜMETİNİN KARARI ETKİ ETTİ

İspanya'da sol koalisyon hükümetinin dünkü Bakanlar Kurulu toplantısında, Covid-19'un mutasyona uğrayan ve hızlı yayılan türüne karşı tedbir olarak Brezilya ve Güney Afrika ile İngiltere'ye uygulanan uçuş kısıtlamalarını 2 Mart'a kadar uzatılmasının ardından Atletico Madrid-Chelsea maçının yeri de değişti.

UEFA ile Atletico Madrid ve Chelsea kulüpleri, 23 Şubat'taki ilk maçın Madrid'deki Metropolitano'dan Bükreş'teki Ulusal stada alındığını duyurdu.

10 GÜN KARANTİNA KURALI

İspanya'da uygulanan mevcut Covid-19 önlemleri gereği, İngiltere'den gelen uçuşlarda İspanyol vatandaşı veya ikamet izni olmayanların ancak 10 gün karantinada kaldıktan sonra ülkeye girişine izin veriliyor.