Avlu son 21. bölüm! Avlu 22. bölüm fragmanı

Avlu son 21. bölüm! Avlu 22. bölüm fragmanı
Star TV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Avlu 21. bölüm Perşembe günü izleyicisi ile buluşacak. Avlu son bölümde Deniz cezaevinden kaçıyor. Alp'i öldürmeye gidiyor!

Avlu 21. bölüm Perşembe gününe damgasını vuracak. Peki Avlu 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?Dizinin hayranları büyük bir heyecanla bekliyor. Bunun sebebi ise Deniz Demir Alp'i öldürmek için cezaevinden çıkıyor. Alp ise Deniz'in kendisini öldürmek için çıktığını biliyor ve ona karşı harekete geçiyor. Öte yandan Deniz'in cezaevinden firar etmesi Zerrin'in ise başını belaya sokuyor. Deniz büyük uğraşlar sonucu Alp'i buluyor. Peki Deniz Alp'i öldürüyor mu?

AVLU 22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Avlu 21. bölüm yayınlanmasının ardından Avlu 22. bölüm fragmanın da yayınlanması bekleniyor.

AVLU SON BÖLÜM NE OLDU

Zerrin, Azra ve Deniz arasındaki gerginliği kendi lehine çevirmeye çalışmaktadır. Fakat bu, karanlık planlarından yalnızca biridir. Azra’nın travmatik geçmişi hiç ummadığı anda tekrar yakasına yapışmıştır. Sevda'nın yanında getirdiği çip, cezaevi gündemine bomba gibi düşerken bu sırada Deniz kimseyle paylaşmadığı planının her aşamasının tıkır tıkır işlemesini sağlamaktadır. Deniz bu kez peşinde olduğu şeyi elde edebilecek midir?

AVLU SON 21. BÖLÜM

Deniz’in beklenmeyen hamlesi cezaevi içinde ve dışında fırtınalar kopmasına neden olmuştur. Zerrin, öfkeden deliye dönmüş, Kudret korkudan ne yapacağını şaşırmıştır. Tüm cezaevi nefesini tutmuş bir ses, bir haber beklemektedir. Deniz, sürpriz bir ismin de yardımıyla hedefine adım adım yaklaşmaktadır. Fakat hesaba katmadığı haince kurulmuş bir tuzak onu beklemektedir.