Avlu son bölüm ve 23. bölüm fragmanı

Avlu son bölüm ve 23. bölüm fragmanı
Avlu bu akşam 22. bölümüyle izleyici ile buluşacak. Son bölümde; Deniz bıçaklanıyor. Kızı Ecem'in mezarı başında can çekişiyor. Deniz öldü mü? Peki Avlu 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Avlu 22. bölüm fragmanı bugün STAR TV'de sevenleri ile buluşacak. Avlu son bölümde Deniz öldürmekte kararlı olduğu Alp'i öldürmek için hapishaneden kaçmıştı. Uzun uğraşlar sonunda Alp'in adresini buldu. Alp'in başına silah dayayan Deniz, "Şimdi yalvarma sırası sende. Günah sırası bende!" diyerek tetiği çekiyor ve Alp'i öldürüyor. Alp'in ölümü cezaevindeki Kudret'e ulaştırılıyor. Kudret oğlunun ölüm haberini duyunca Zerrin Müdür'ü suçlu buluyor ve ona saldırıyor. Aldığı haberle çılgına dönen Kudret cezaevindekilere, "Oğlumu o kara toprağa koyanlara, ona yardım ve yataklık edenlere, selam verenlere, aynı masada oturanlara, bundan böyle hayat yok" diyerek adeta ateş püksürüyor. Öte yandan Deniz yakalanıyor ve karnından bıçaklanıyor. Güçlükle ayağa kalkmayı başaran Deniz, kızı Ecem'in mezarı başında ölümün eşiğinde kalıyor. Peki Deniz ölecek mi? 

AVLU 23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Avlu 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan son bölümünde Azra kız kardeşi için Deniz'i satıyor ve Kudret'e Deniz'in nerede olduğunu söylüyor. Kudret ise adamlarına 'Deniz'i öldürün' talimatı veriyor.

AVLU SON BÖLÜM İZLE 

screenshot_7-013.png

AVLU SON BÖLÜM NE OLDU

Bir tarafta sevdiği adamı, Sinan’ı kaybetmiş Azra... Diğer tarafta oğlunu, Alp’i kaybetmiş Kudret... Bu iki kadının da yüreğine düşen kor avluyu adeta bir ateş hattına dönüşmüştür. İçeride herkes büyük bombanın nerede ve ne zaman patlayacağını merak etmektedir. Cezaevi koridorlarında Deniz beklenirken, bambaşka bir kadın ayak sesleri duyulacaktır. Deniz’in beklenmeyen hamlesi cezaevi içinde ve dışında fırtınalar kopmasına neden olmuştur. Zerrin, öfkeden deliye dönmüş, Kudret korkudan ne yapacağını şaşırmıştır. Tüm cezaevi nefesini tutmuş bir ses, bir haber beklemektedir. Deniz, sürpriz bir ismin de yardımıyla hedefine adım adım yaklaşmaktadır. Fakat hesaba katmadığı haince kurulmuş bir tuzak onu beklemektedir.

AVLU'DA DENİZ ÖLECEK Mİ?

Avlu'nun son bölümünde Deniz, kızı Ecem'in katili Alp'i buluyor. Deniz kızının intikamını almak için Alp'i öldürüyor. Yerde can çekişen Alp, "Bana her şeyi annem yaptırdı. Ben hiçbir şey yapmadım. Beni öldürme" diyerek Deniz'e yalvarıyor. Kararından vazgeçecekken Alp'in son hareketi Deniz'e tetiği çektiriyor ve Alp ölüyor.  Daha sonra Deniz kızı Ecem'in mezarına gidiyor ve orada Kadir karnına bıçağı saplıyor. Kızı Ecem'in mezarında can çekişen Deniz ölecek mi? İzleyenleri meraklandırdı.