Ayakta duramayan golcü: Diagne

Ayakta duramayan golcü: Diagne
Devre arası transfer döneminde büyük umutlarla Kasımpaşa'dan transfer edilen Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mbaye Diagne dün oynanan Konyaspor maçında formsuzluğu ile dikkat çekti.

Galatasaray'ın 27 yaşındaki forveti Diagne, Dün oynanan ve 0-0 berabere sonuçlanan Konyaspor - Galatasaray karşılaşmasında maç boyunca ayakta durmakta zorlanıp, sık sık yere düştü. Diagne, 90 dakika sahada kalmasına rağmen sadece 20 kez topla buluşabildi. Muslera'da bu rakam 56'ydı! Senegalli oyuncu, sadece 9 pas denemesinde bulundu. Şampiyonluk yolundaki kritik maçta golcüsü Mbaye Diagne'nin bu kadar etkisiz kalması, puan kaybının en önemli nedenlerinden biri oldu.

KALEYİ BULAN ŞUTU YOK

Galatasaray, oyunun genelinde topa sahip olup rakibini yarı sahasına hapsetti. Bir ara yüzde 88'lik topa sahip olma oranı yakaladı. Ancak hücumda hiç üretken olamadı. Sarı-Kırmızılılar, pozisyona girmekte zorlandı. Cim Bom, yüzde 66 topa sahip olma, 553 isabetli pas (Konya'nın 231) gibi yüksek istatistiklere rağmen hiç isabetli şut çekemedi! Galatasaraylı futbolcuların 11 şut denemesinin hiçbirinde top çerçeveyi bulmadı.

İlgili Haberler