Aygün Hanım kimdir? Aygün Aydın kaç yaşında, nereli?

Aygün Hanım kimdir? Aygün Aydın kaç yaşında, nereli?
Instagram’da Aygün Hanım paylaşımları ile bilinen Aygün Aydın bir dönem iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı olaylara gündeme gelmişti. Bir bebek fotoğrafı paylaşarak herkesin aklını karıştıran Aygün Aydın kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Instagram’da yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ve Aygün Hanım olarak bilinen Aygün Aydın bu sefer de bir bebek fotoğrafı paylaşarak ortalığı ayağa kaldırdı. Gelen tepkiler sonrasında ise Aydın, paylaşımı hemen sildi.

Aygün Hanım Kimdir?

1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aygün Aydın, Neşe Erbek‘in ajansına bağlı modeller arasında yer almaktadır. Üniversite eğitimini Beykent Üniversitesi Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü‘nde okumakta olan Aydın ayrıca oyunculuk ve müzik eğitimleri de almıştır. 2014 yılında piyasaya sürülen ve Mustafa Ceceli ile Ravi İncegöz‘ün birlikte seslendirdiği “Şeker” isimli şarkının klibinde oynamıştır.

Aygün Aydın, 2015 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Ebru Akel‘in yaptığı, jüri koltuğunda ise tasarımcı Umut Eker, modacı Cemil İpekçi, model Chloe Loughnan ve stil danışmanı Sibel Arna‘nın oturduğu “Bu Tarz Benim 2. Sezon” yarışmasında boy göstermiştir.

Aygün Aydın’a bu yarışmada Nil Anka, Çağla Yıldırım, Buse Akbaşak, Ecem Akkaya, Duygu Harman, İdil Naz Kaluç, Lidya Brylova, İrem Özcan, Müge Ökmen, Öykü Ekinci, Nazlı Tepetaş, Serpil Cansız, Serpil Gök ve Özge Özkan eşlik etmiştir.