Erhan Güleryüz kilo vermek için alet taktı 

Erhan Güleryüz kilo vermek için alet taktı 
90’lı yıllara damga vuran Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, önceki akşam elektrikli bisikletiyle görüntülendi. 56 yaşındaki müzisyen, kilo vermek için uyguladığı sistemi anlattı.

Ayna’nın solisti Erhan Güleryüz önceki akşam elektrikli bisikletiyle görüntülendi. “Konserlerden kafamı kaşıyacak vaktim yok. Bugün kendimi dışarı atmaya vakit bulabildim” diyen Güleryüz, üzerine taktığı cihaz ile dikkat çekti. Bu aletin ne olduğunu soran muhabirlere Güleryüz “Bu cihaz kilo vermemi sağlıyor. Ayıptır söylemesi biraz göbek çıktı ama bu sayede kiloları veriyorum.” diye cevap verdi. 

“İŞTAHLI BİRİYİM”

Erhan Güleryüz, “İçimde Akan Nehir” adlı filmle sinemaya da adım atmıştı. Bu filmle ilgili bir röportajında “Sizi filmde ilk defa gözlüksüz gören hayranlarınız çok şaşırmış. Yıllarca sahnede gözlük takmanızın özel bir sebebi var mıydı?” sorusuna şöyle cevap vermişti: 

Gözlük, yıllarca beni ünlü olmaktan korudu. Filmde ağır sağlık sorunları olan bir adamı canlandırmaya çalıştım. Rolüm için kısa sürede 17 kilo vermek zorunda kaldım. İştahlı biri olduğum için bu beni çok zorladı. Sevenlerim, filmde epey sağlıksız bir yüz görecek.
 

İlgili Haberler