Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığı’nı hackledi: Çok gizli askeri veriler ele geçirdi

Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığı’nı hackledi: Çok gizli askeri veriler ele geçirdi
Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığ’ını hacklediğini iddia etti. Ayyıldız Tim’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada İsrail’in pek çok askeri verisinin ele geçirildiği öne sürüldü.

Türkiye’nin en tanınmış hacker gruplarından birisi olan “Ayyıldız Tim” İsrail Savunma Bakanlığı'na ait hassas verileri sızdırdığını iddia etti.

Daha önce Ukrayna ve Rusya savaşında Rus kurum ve kuruluşlarına saldırı düzenleyen hacker grubu İsrail’e saldıracağını duyurmuştu.

Ayyıldız Tim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İsrail Savunma Bakanlığı’na ait birçok askeri veriyi ele geçirdiğini açıkladı.

AYYILDIZ TİM, İSRAİL'İN VERİLERİNE ULAŞTI

Grup, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

''İsrail Savunma Bakanlığa ait çok gizli askeri veriler, tatbikat verileri ve personel verileri Ayyıldız Tim tarafından hacklenip ele geçirilmiştir.

Türk’ün gücünü göreceksiniz!

Sessizce nöbetteyiz!''

Ayyıldız Tim, hedeflerinin İsrail Borsasının, elektrik altyapısının ve baraj sistemleri olduğunu belirtti. Hacker'lar, zamanı beklediklerini, emir geldiğinde bu saldırıları gerçekleştirecekleri belirtildi. Ayrıca başka bir paylaşımda da 'Bir gece ansızın gelebiliriz' ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler