Baba olan Kıvanç Tatlıtuğ'dan radikal karar! İmaj değiştirdi

Baba olan Kıvanç Tatlıtuğ'dan radikal karar! İmaj değiştirdi
Geçtiğimiz günlerde oğulları Kurt Efe'yi kucağına alarak eşi Başak Dizer ile ilk kez anne-baba olma sevincini yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, imaj değişikliğine gitti. Yakamoz S-245 dizisinin galasına katılan Kıvanç Tatlıtuğ'un bıyık bıraktığı görüldü.

15 Nisan Cuma sabahı oğlu Kurt Efe''yi kucağına alan Kıvanç Tatlıtuğ''un başrolü Özge Özpirinçci ile paylaştığı, denizaltına sığınan bir grup insanın hayatta kalabilmek için verdikleri zorlu mücadeleyi konu alan ''Yakamoz S-245'' adlı dizi, dün dijital platformda izleyicisiyle buluştu.

Yönetmenler Tolga Karaçelik ve Umut Aral ile oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ, Meriç Aral, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Ersin Arıcı ve Hakan Salınmış, dizinin yayına girişini bir yemekle kutladı. Ekip, Maslak''ta basına kapalı olarak gerçekleşen yemek sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSU"

Geçtiğimiz günlerde baba olan Tatlıtuğ, şu ifadeleri kullandı:
Bir erkek çocuğumuz dünyaya geldi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Eşim Başak çok sağlıklı, oğlumuz da çok sağlıklı. İki gün hastanede kaldık, sonrasında taburcu olduk, evladımızı aldık ve evimize geçtik. Şu an annelik ve babalık provaları. Tabii evin şekli şemalı otomatik olarak değişti. Dünyanın en güzel duygusu. Kelimelerle tarif edilmez çünkü kıyaslayacak bir şey yok.

"İKİ İSMİN DE BİZİM İÇİN ANLAMI VAR"

Kurt Efe ismi sosyal medyada da gündem olmuştu, bu konu hakkında ise ünl oyuncu, "Eşim Başak zaten açıklama yapmıştı. Her iki ismin de bizim için anlamı var. Çok severek koyduk. Sağlıklı, sıhhatli yaşasın. Vatana millete ve anasına babasına hayırlı evlat olsun" şeklinde konuştu.

Ünlü çiftin, oğullarına ''Kurt Efe'' adını verecekleri doğumdan önce ortaya çıkmıştı. 2014 yılında ''Kurt Seyit ve Şura'' dizisinde ''Kurt Seyit'' karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ''un, başrolü Farah Zeynep Abdullah''la paylaştığı projeden esinlendiği belirtilmişti.

"ANNEYE DE, BABAYA DA BENZİYOR"

Doğum sonrası hastaneye ziyarete gelen rol arkadaşı Özge Özpirinçci''nin "Kurt Efe, Kıvanç''a çok benziyor" sözleri hatırlatılan Tatlıtuğ, "Değişiyor, her gün değişiyor. Bence anadan da babadan da yüzde 50 almış durumda. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah" açıklamasını yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ, imaj değişikliğine gitti. Sakallarının yanı sıra bıyık bırakan Tatlıtuğ''un yeni imajı sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya kullanıcıları Kıvanç Tatlutuğ''un bıyık bırakmasıyla ilgili "Baba olunca imaj da değişti" yorumlarında bulundu.
 

İlgili Haberler