Bahçeli MHP Grup Toplantısı'nda konuştu

Bahçeli MHP Grup Toplantısı'nda konuştu
Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli "Genelkurmay Başkanımız ve komuta kademesini taciz etmek ahlaksızlıktır" dedi.

Devlet Bahçeli, Irak ordusunun Kerkük operasyonunda kaçan peşmergeyle ilgili, "Genelkurmay Başkanımız ve komuta kademesini taciz etmek ahlaksızlıktır." dedi.

Gündeminde Kerkük ve Rakka olan Bahçeli'nin MHP Grup Toplantısı'ndaki açıklamaları şöyle:

"KERKÜK KURTARILMIŞ, TÜRKMENLER DERİN BİR OH ÇEKMİŞTİR"

Kerkük kurtarılmış, Türkmenler derin bir oh çekmiştir. Barzani'nin vahim hesap hatası sonucu, zorladığı referandum sonrası Irak'ta ortaya çıkan siyasi denklem Kerkük'ün statüsünün nihai çözümü için yeni bir süreç başlatmıştır. İlk etapta Kerkük'te güvenliği Irak ordusu ve federal polis sağlamalıdır. Irak ordusuna yardımcı olmalarını sağlayacak düzenlemeler yapılmalıdır. Teröristler tamamıyla sökülüp atılmalıdır. 

Dikkat edilmesi gereken husus, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni siyasi tartışmaların içinde çekmekten süratle kaçınmaktır. Genelkurmay Başkanımız ve komuta kademesini taciz etmek ahlaksızlıktır. 15 Temmuz'da korkusuzca direnmiş, darbecilere tamam dememiş bir komuta heyeti üzerinde kuşku uyandırmak, dedikodu yapmak bize göre utanmazlıktır. O kirli ellerinizi Türk askerinin üzerinden çekiniz. Etrafımız mayınlarla çevrilmiştir.

"RAKKA KOMPLOSUNUN AÇIKLAMASI YOKTUR"

ABD bu operasyon görevini SDG paravanı altına saklanan PYD/YPG'ye vermiştir. YPG Rakka'yı ele geçirdi. Ciddi bir direnişle karşılaşmadı. IŞİD arka kapıdan elini kolunu sallaya sallaya çıktı gitti. Bebek katilini posterleri rezil kutlamalarla meydanlara asıldı. ABD, PKK'yı buyur ederek cani başını selamlatarak nerede durduğunu göstermiştir. Rakka komplosunun açıklaması yoktur. ABD Büyükelçiliği diyor ki; PKK yabancı terör örgütleri listesinde yer alan bir örgüttür ve Öcalan PKK ile bağlantılı terörizm faaliyetleri yüzünden hapiste bulunmaktadır. Saygı görmeye değer bir şahsiyet değildir. Yazıklar olsun. Geçti Bor'un pazarı, sürün merkebinizi Kandil'e.

Tartışmaların odağında şahsa ait cep telefonu yeni bir kriz çıkarmıştır. ABD bu telefonun iadesini bir nota eşliğinde Türkiye'den istemiştir. Onca delile rağmen 15 Temmuz darbe teşebbüsüne tam olarak inanmayan ABD telefon isteyerek şaka mı yapmış yoksa kafa mı bulmuştur? ABD kala kala telefona mı kalmıştır. Verin hain Gülen'i alın telefonunuzu. 

"ABD KARAR  KARARINI VERMELİDİR DOST MUYUZ DÜŞMAN MI?"

Milletvekili maaşımdan kısarak kontorü söz veriyorum ben alıp göndereceğim. Yeni bir telefon alacağım, kargoya vereceğim ve Rakka'ya göndereceğim. Nasılsa elinize geçer hemen size ulaşır. ABD kararını vermelidir. Dost muyuz, düşman mı? 

İlgili Haberler