Sultanlar şampiyonluk için iddialı

Sultanlar şampiyonluk için iddialı
Bakü’de devam eden 1. Avrupa Oyunları’nda mükemmel bir performans gösteren ve son olarak ev sahibi güçlü Azerbaycan’ı 3-2 yenerek finale yükselen Kadın Voleybol Milli Takımımız bugün Polonya ile şampiyonluk maçına çıkıyor.

Crystal Hall Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 16.30’da başlayacak. Filenin Sultanları’nın başantrenörü Ferhat Akbaş, rakiplerine grupta 3-2 yenildiklerini hatırlatarak, “Ancak herşey şimdi çok farklı. Formumuz en üst noktada. Güçlü Azerbaycan’ı evinde yenmeyi başaran oyuncularım Polonya’yı bu kez yenecek güçtedir. 
Altın madalyayı istiyoruz
Takımıma güveniyorum. Savunmamız giderek oturdu. Hücumda, Neriman, Gözde ve Kübra’dan sonra Azerbaycan maçında da Polen de devreye girdi. Bloktan sayılar almaya başladık. Altın madalyayı biz takmak istiyoruz” dedi. Desteklerini esirgemeyen Azerbaycan halkına da teşekkür eden Akbaş, “Polonya karşısında Türk seyirciler kadar kardeş Azerbaycanlı kardeşlerimiz de arkamızda olacak. Maç boyunca konsantrasyonumuzu bir an bile kaybetmeden salondan zaferle ayrılacağız” diye konuştu.