Kendisine yapılanları tek tek anlattı! Bankacı anneden ders gibi istifa mektubu

Kendisine yapılanları tek tek anlattı! Bankacı anneden ders gibi istifa mektubu
Korona virüs salgınında iki çocuğuna bakıcı bulamadığı için yıllardır çalıştığı bankadan istifa eden bankacının tüm yöneticilerine yolladığı mektup, sektörde yaşanan vicdansızlığı gözler önüne serdi.

"İnsanları kölesi yaptığınız, mobbingin dibine vurduğunuz, istediğiniz gibi at koşturduğunuz, insanların emeklerini hiçe saydığınız sadece satıştan ve kendi cebinizi doldurmaktan ibaren sandığınız bankacılık bu değildir!" 

Bu sözlerle başlıyor iki çocuk annesi bankacı kadının mektubu...

Paramedya''da yer alan habere göre; “Ücretsiz izinde olan anne çalışanlarınız efsane ikramiye diye duyurduğunuz ikramiyeden faydalanmadı. Neden? Çünkü onlar anne oldu evde çocuk bakıyor ücretsiz izin kullandılar" sözleri ile yaşananları anlatan mektup şöyle devam ediyor:

"Size hizmet etmeleri gerekirken bakıma muhtaç bebeklerine hizmet ettiler. Merak ediyorum sizi kim dünyaya getirdi? Ne zaman çalışanlarınıza değer verip hak ettikleri maaşları ve zamları vereceksiniz? ne zaman kendi gözünüz ve cebiniz doyacak? Sabah akşam mobbingin dibine vurup kafanızın estiğinde neden satış az deyip performansın düşük diyerek çık demek ne kadar adilce?

Bu kadar emek vermiş ve bankayı temsil etmiş biraz daha şartları iyileştirip çalışanlarınıza ne kadar huzurla çalışmalarına katkıda bulunacaksınız? Üç kuruşa insanları kölesi yaptığınız bu sistemde elbette ki bu kadar insanın bedduaları ile güzel bir yaşam süremeyeceksiniz. İnsanlar satış baskısından ya sinir krizi ya beyin kanaması geçiriyor. Müşteriyi satış olarak görüp asıl hizmeti veremez hale soktunuz.

Sonuç olarak insanlar hastalık hastası sizlerin yetkili olarak koltuğa oturtturduklarınız da egosunun tatmin edip cep doldurma derdinde.

Çalışanlar ev geçindiriyoruz borcumuz var diye fikrini sunmaktan bile korkar olmuşlar. 8 yıl emek verdiğim bankam anlaşmalı ayrılma teklifimi kabul etmediği için istifamı vermek durumda bırakıyorum. 
Şanslıyım bundan sonra kendim için çalışacağım.

Unutmayın sağlığımız her şeyden önemli. İki evladım için sağlıklı kalmayı tercih ediyorum.”