Başakşehir Beşiktaş beIN Sports 1 canlı izle! BFK BJK şifresiz Lig TV canlı maç izle

Başakşehir Beşiktaş beIN Sports 1 canlı izle! BFK BJK şifresiz Lig TV canlı maç izle
beIN Sports 1 canlı izle! Başakşehir Beşiktaş maçı canlı yayın ile kesintisiz olarak beIN Sports 1 kanalında. Digiturk yani eski Lig TV aboneleri Başakşehir Beşiktaş maçını şifresiz izle için link arayışında. İşte, BFK BJK maçı beIN Sports 1 canlı izle!

beIN Sports 1 şifresiz canlı izle! Süper Lig 9. hafta maçında Başakşehir ile Beşiktaş takımları karşı karşıya geliyor. Sivasspor’u sahasında 2-1 devirerek zor günleri atlatmaya çalışan Beşiktaş, alt sıralardan kurtulmak isteyen Başakşehir karşısında galibiyet arıyor.

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda 15 Ekim 2021 Cuma günü oynanacak Başakşehir Beşiktaş maçı saat 20.00’dan itibaren beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Altay karşısında deplasmanda aldığı 2-1’lik mağlubiyetin sonrasında sahasında Sivasspor’u 2-1 deviren Beşiktaş topladığı 17 puanla 3. sırada yer alıyor. Son hafta maçında deplasmanda Karagümrük’e 3-1 kaybeden Başakşehir ise 6 puanla 15. durumda bulunuyor.

İki takım arasında şu ana kadar oynanan maçlarda Beşiktaş’ın rakibine 11-8’lik bir üstünlük bulunuyor. Son olarak sezon öncesinde oynanan hazırlık maçını Beşiktaş, Güven Yalçın’ın attığı golle 1-0 kazanmıştı.

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

Digiturk aboneleri diledikleri takdirde Başakşehir Beşiktaş maçını beIN CONNECT platformundan şifresiz olarak canlı izleyebilirler.

Başakşehir''de Ömer Ali Şahiner dışında eksik bulunmuyor.

Beşiktaş''ta ise sakatlıkları bulunan Georges-Kevin N''Koudou, Mehmet Topal, Miralem Pjanic ve Kenan Karaman görev alamayacak.

Beşiktaş''ın ilk 11''i: Mert, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Ghezzal, Atiba, Josef, Oğuzhan, Güven, Batshuayi

Başakşehir''in ilk 11''i: Volkan, Caicara, Epureanu, Youssouf, Lima, Mahmut, Visca, Chadli, Berkay, Deniz, Okaka