50 tonluk kamyonu elleriyle durdurmaya çalıştı

50 tonluk kamyonu elleriyle durdurmaya çalıştı
Başakşehir'de içinde sürücü bulunmayan kamyon bilinmeyen bir nedenle kaymaya başladı. Vatandaşlardan birisi de kamyonu elleriyle durdurmaya çalışırken ezilmekten son anda kurtuldu. O anlar kameraya yansıdı.

İHA''nın haberine göre, kaza dün sabah saatlerinde Başakşehir’de yaşandı. İçerisinde sürücü bulunmayan kamyon henüz belirlenemeyen bir sebeple kaymaya başladı. Olayı gören bir vatandaş, 50 tonluk kamyonu elleri ile durdurmaya çalıştı. Vatandaş ezilmekten son anda kurtulurken, kamyon ise sanayi içerisinde bulunan dükkanın önündeki arabaya çarparak durabildi. Olay sonucu kimse yara almadan kurtuldu. Kamyonun çarptığı araçta hasar meydana geldi.

YAŞANANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kamyonun yavaşça kayarak dükkanın önüne kadar geldiği ve o esnada orada bulunan bir vatandaşın yaklaşık 50 tonluk kamyonu durdurmak için elleri ile kamyonu tuttuğu ve ardından kamyonun dükkanın önündeki panelvan araca çarparak durduğu görülüyor. Ekipler kazanının nedenini araştırmak için çalışma başlattı.