'Başbakan' Neçirvan Barzani yine Türkiye’de

'Başbakan' Neçirvan Barzani yine Türkiye’de
'Başbakan' Neçirvan Barzani yine Türkiye’de

Irak’ın kuzeyindeki kukla devletin başbakanlığına 2. kez getirilen Neçirvan Barzani, yeni görevindeki ilk ziyaretini başke

Irak’ın kuzeyindeki kukla devletin başbakanlığına 2. kez getirilen Neçirvan Barzani, yeni görevindeki ilk ziyaretini başkente yaptı. Ankara’yı komşu kapısına çeviren Barzani, 2 gün sürecek ziyaretinde Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve Bakan Davutoğlu ile görüşecek.

PKK hamisi Neçirvan
Türkiye’yi kapı komşusu yaptı
Irak’ın kuzeyindeki Kandil’de yuvalanan PKK’lı teröristlerin hamisi Neçirvan Barzani, Türkiye’yi kapı komşusu yaptı. İkinci kez Irak’ın kuzeyindeki kukla devletin başbakanlığı görevine seçildikten sonra ilk yurt dışı gezisini 15 gün önce Türkiye’ye yapan Neçirvan Barzani, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu tarafından ayrı ayrı ağırlanmıştı. Dün bir kez daha Türkiye’ye gelen Barzani, İstanbul’da Başbakan Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Dolmabahçe’deki Başbakanlık ofisindeki yaklaşık 1 saat süren görüşme basına kapalı yapıldı. Barzani bugün de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edilecek.

İlgili Haberler